Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perełka Marusarz Górnik Brzeszcze
Normal Tactiek 1
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 25.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kitowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kitowski speelt de bal door. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk speelt de bal door. Wieszczycki rent richting de bal. Chmura bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kitowski passt de bal in één keer door. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski geeft een hoge lob. Chmura is nu in balbezit. Chmura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perełka Marusarz 51%, Górnik Brzeszcze 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perełka Marusarz - Górnik Brzeszcze 0:0

51e minuut.
Karłowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fałat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieszczycki is nu in balbezit. Wieszczycki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot geeft een hoge lob. Klungelig pakt Godlewski de bal. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perełka Marusarz - Górnik Brzeszcze 0:1

56e minuut.
Wieszczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgoń verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgoń geeft de bal voor. Kitowski is nu in balbezit. Kitowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Hordyński geeft de bal voor. Inworp. Pijak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fałat is nu in balbezit. Fałat geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kitowski onderschept slim de pass. Kitowski probeert naar een medespeler te passen. Żwirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski onderschept slim de pass. Rostowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wieszczycki is nu in balbezit. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot met een sublieme pass. Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Połubiński met een sublieme pass. Misierewicz is nu in balbezit. Misierewicz probeert naar een medespeler te passen. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Renusz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowski met een sublieme pass. Rostowski rent richting de bal. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perełka Marusarz - Górnik Brzeszcze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perełka Marusarz 57%, Górnik Brzeszcze 43%.
Perełka Marusarz - Górnik Brzeszcze 0:2