Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HeliCoBacter Pylori MKS POMEZANIA MALB
4-121-2 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.7 gemiddelde waardering 36.3
matig Schieten matig
redelijk Passen goed
matig Verdedigen matig


7e minuut.
Egervári speelt de bal door. Rattín probeert naar een medespeler te passen. Cononenco is nu in balbezit. Cilfoni verovert de bal door een tackle van achteren. Cilfoni haalt uit met een fantastische trap. Nouira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Dynak is nu in balbezit. Dynak passt de bal zonder na te denken. Landmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garami is nu in balbezit. Garami schiet op doel. Nouira bokst de bal weg. Cilfoni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
HeliCoBacter Pylori - MKS POMEZANIA MALB 1:0

12e minuut.
Cononenco rent richting de bal. Cononenco speelt de bal door. Lorusso met een sublieme pass. Romankiewicz is nu in balbezit. Romankiewicz geeft een lange en hoge pass. Spyrka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Fer passt de bal met de wreef. Rattín is nu in balbezit. Rattín probeert naar een medespeler te passen. Cilfoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilfoni draait met de bal, schiet en ... Nouira bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ambler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambler probeert naar een medespeler te passen. Cilfoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilfoni passt de bal in één keer door. Garami bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garami rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Cilfoni de bal. Ambler probeert naar een medespeler te passen. Cilfoni heeft problemen om de bal te vangen. Cilfoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HeliCoBacter Pylori 50%, MKS POMEZANIA MALB 50%.
HeliCoBacter Pylori - MKS POMEZANIA MALB 1:0

47e minuut.
Rattín is nu in balbezit. Rattín geeft de bal voor. Meslinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garami is nu in balbezit. Garami draait met de bal, schiet en ... Nouira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Altınmeşe is nu in balbezit. Dorsz onderschept slim de pass. Nicholas onderschept slim de pass. Lorusso is nu in balbezit. Lorusso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dynak stond buitenspel. Fiutowski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dorsz onderschept slim de pass. Trung Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt passt de bal met de wreef. Dorsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorsz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HeliCoBacter Pylori 54%, MKS POMEZANIA MALB 46%.
HeliCoBacter Pylori - MKS POMEZANIA MALB 1:0