Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Brzeszcze FC Pruszków 89
1 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 21
poor Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Gorgoń is nu in balbezit. Stempski verovert de bal door een tackle van achteren. Stempski met een sublieme pass. Rygorowicz rent richting de bal. Rygorowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Tulimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgoń met een sublieme pass. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Brzeszcze - FC Pruszków 89 1:0

13e minuut.
Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk speelt de bal door. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Missał probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niedorobek rent richting de bal. Niedorobek geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Gorgoń speelt de bal door. Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk speelt de bal door. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Brzeszcze - FC Pruszków 89 2:0

27e minuut.
Stempski met een sublieme pass. Rygorowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rostowski. Rostowski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kondrot passt de bal met de wreef. Zaręba is nu in balbezit. Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz passt de bal in één keer door. Rostowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Brzeszcze 48%, FC Pruszków 89 52%.
Górnik Brzeszcze - FC Pruszków 89 2:0

49e minuut.
Gorgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempski rent richting de bal. Gorgoń is nu in balbezit. Stempski onderschept slim de pass. Stempski schiet op doel. Rózgiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Lamka is nu in balbezit. Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk probeert naar een medespeler te passen. Rostowski rent richting de bal. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Michalczyk onderschept slim de pass. Michalczyk speelt de bal door. Niedorobek rent richting de bal. Rostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Brzeszcze - FC Pruszków 89 3:0

87e minuut.
Misierewicz rent richting de bal. Rygorowicz onderschept slim de pass. Rygorowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stempski de bal. Stempski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Brzeszcze 51%, FC Pruszków 89 49%.
Górnik Brzeszcze - FC Pruszków 89 3:0