Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve forever UBERYZATOR
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Banan met een sublieme pass. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafor verovert de bal door een tackle van achteren. Szafor schiet op doel. Kwaśniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve forever - UBERYZATOR 0:1

6e minuut.
Wieczerek trapt de bal weg. Szpiech kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gutmański de bal onder controle te krijgen. Golec rent richting de bal. Golec haalt uit met een fantastische trap. Wieczerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Stolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolec passt de bal zonder na te denken. Szafor rent richting de bal. Szafor schiet op doel. Weigelt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zapiec is nu in balbezit. Gutmański rent richting de bal. Gutmański passt de bal met de wreef. Golec rent richting de bal. Golec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy geeft de bal voor. Krucki rent richting de bal. Krucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve forever - UBERYZATOR 0:2

35e minuut.
Kwiczy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sendra met een snelle inworp. Wlazły geeft een lange en hoge pass. Widzisz kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zapiec is nu in balbezit. Szpiech rent richting de bal. Zapiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zapiec krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bębenek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Banan met de inworp. Krucki is nu in balbezit. Krucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve forever 49%, UBERYZATOR 51%.
Juve forever - UBERYZATOR 0:2

46e minuut.
Cegiełko is nu in balbezit. Cegiełko geeft de bal voor. Wlazły met een sublieme pass. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Kwiczy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zapiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański begaat een overtreding. Gutmański krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Stolec rent richting de bal. Stolec passt de bal zonder na te denken. Krucki is nu in balbezit. Krucki schiet op doel. Kwaśniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve forever - UBERYZATOR 0:3

82e minuut.
Stolec is nu in balbezit. Szpiech begaat een overtreding. Stolec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zapiec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Banan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krucki is nu in balbezit. Krucki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Szpiech onderschept slim de pass. Szpiech geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ćmich de bal. Golec rent richting de bal. Golec schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve forever 54%, UBERYZATOR 46%.
Juve forever - UBERYZATOR 0:3