Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0071
  • Stadion: Sportowa 2
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2620
MKS Avia Świdnik UBERYZATOR
Wingman1 Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 19.1
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Ćmich passt de bal met de wreef. Banan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lang. Lang krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang passt de bal in één keer door. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski schiet op doel. Wieczerek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - UBERYZATOR 1:0

12e minuut.
Zapiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang onderschept slim de pass. Lang geeft de bal voor. Bożym rent richting de bal. Bożym haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cegiełko passt de bal met de wreef. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang passt de bal zonder na te denken. Bożym rent richting de bal. Bożym schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang probeert naar een medespeler te passen. Porębski rent richting de bal. Bożym is nu in balbezit. Bożym schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zelmerlöv passt de bal zonder na te denken. Čusto heeft problemen om de bal te vangen. Čusto speelt de bal door. Porębski rent richting de bal. Porębski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Seniw rent richting de bal. Bożym verovert de bal door een tackle van achteren. Porębski is nu in balbezit. Porębski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zelmerlöv onderschept slim de pass. Zelmerlöv probeert naar een medespeler te passen. Bożym is nu in balbezit. Bożym draait met de bal, schiet en ... Wieczerek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - UBERYZATOR 2:0

39e minuut.
Expósito passt de bal in één keer door. Zelmerlöv is nu in balbezit. Zelmerlöv passt de bal in één keer door. Čusto rent richting de bal. Čusto haalt uit met een fantastische trap. Wieczerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Čusto met een snelle inworp. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang passt de bal met de wreef. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lang onderschept slim de pass. Lang met een sublieme pass. Porębski rent richting de bal. Bożym is nu in balbezit. Bożym haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - UBERYZATOR 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Avia Świdnik 23%, UBERYZATOR 77%.
MKS Avia Świdnik - UBERYZATOR 3:0

46e minuut.
Kwiczy heeft problemen om de bal te vangen. Kwiczy speelt de bal door. Daar is Zapiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożym bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożym draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zapiec is nu in balbezit. Expósito onderschept slim de pass. Expósito geeft een hoge lob. Bożym rent richting de bal. Bożym schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - UBERYZATOR 4:0

54e minuut.
Expósito met een sublieme pass. Bożym is nu in balbezit. Bożym draait met de bal, schiet en ... Wieczerek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Čusto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Kántor komt het veld opgelopen. Cupan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Čusto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kántor de bal. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Kántor onderschept slim de pass. Kántor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - UBERYZATOR 5:0

68e minuut.
Zelmerlöv met een sublieme pass. Expósito rent richting de bal. Expósito speelt de bal door. Cupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupan draait met de bal, schiet en ... Wieczerek bokst de bal weg.

75e minuut.
Expósito verovert de bal door een tackle van achteren. Expósito speelt de bal door. Seniw rent richting de bal. Cupan verovert de bal door een tackle van achteren. Cupan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - UBERYZATOR 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Avia Świdnik 33%, UBERYZATOR 67%.
MKS Avia Świdnik - UBERYZATOR 6:0