Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve forever Górnik Brzeszcze
Normal Tactiek 1
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 28.6
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Wlazły met de inworp. Gutmański rent richting de bal. Gutmański passt de bal in één keer door. Ciamajda rent richting de bal. Ciamajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve forever - Górnik Brzeszcze 1:0

16e minuut.
Pater probeert naar een medespeler te passen. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski speelt de bal door. Tadej is nu in balbezit. Tadej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juve forever - Górnik Brzeszcze 1:1

23e minuut.
Kitowski speelt de bal door. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciamajda begaat een overtreding. Wewiórski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tadej komt bij de bal en schiet. Kwaśniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve forever 55%, Górnik Brzeszcze 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juve forever - Górnik Brzeszcze 1:1

47e minuut.
Szpiech is nu in balbezit. Tadej verovert de bal door een tackle van achteren. Tadej speelt de bal door. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Kitowski is nu in balbezit. Kitowski geeft de bal voor. Daar is Midas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve forever - Górnik Brzeszcze 1:2

57e minuut.
Misierewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wlazły met een snelle inworp. Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rózgiewicz bokst de bal weg.

66e minuut.
Midas rent richting de bal. Wewiórski rent richting de bal. Met opzet legt Midas zijn tegenspeler op de grond. Wewiórski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wewiórski kan niet meer verder spelen. Rostowski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Misierewicz probeert naar een medespeler te passen. Rostowski is nu in balbezit. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hordyński geeft een hoge lob. Kitowski rent richting de bal. Kitowski passt de bal in één keer door. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve forever - Górnik Brzeszcze 1:3

81e minuut.
Pater probeert naar een medespeler te passen. Kitowski speelt de bal door. Ciamajda rent richting de bal. Tadej verovert de bal door een tackle van achteren. Tadej draait met de bal, schiet en ... Paal! Kwaśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve forever 54%, Górnik Brzeszcze 46%.
Juve forever - Górnik Brzeszcze 1:3