Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Ignalino FK Bøn
Defence Tactiek 523
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 50.1
average Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelli rent richting de bal. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - FK Bøn 0:1

9e minuut.
Gollob met een sublieme pass. Patterson is nu in balbezit. Fornelos is nu in balbezit. Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cimpl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hekert is nu in balbezit. Hekert draait met de bal, schiet en ... Cimpl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sambataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Taxis met een sublieme pass. Hekert rent richting de bal. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kopytko is nu in balbezit. Hekert onderschept slim de pass. Sambataro begaat een overtreding. Sambataro krijgt een gele kaart. Hekert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poukka komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Costea geeft een lange en hoge pass. Zaszalej heeft problemen om de bal te vangen. Hodge rent richting de bal. Hodge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Ignalino - FK Bøn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Ignalino 57%, FK Bøn 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Ignalino - FK Bøn 1:1

47e minuut.
Costea is nu in balbezit. Costea passt de bal in één keer door. Hodge rent richting de bal. Hodge haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zaszalej de bal onder controle te krijgen. Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Labra passt de bal zonder na te denken. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro geeft de bal voor. Hekert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - FK Bøn 1:2

62e minuut.
Hodge rent richting de bal. Abraham speelt de bal door. Labra probeert naar een medespeler te passen. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fornelos probeert naar een medespeler te passen. Gollob is nu in balbezit. Gollob passt de bal in één keer door. Hekert is nu in balbezit. Hekert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Ignalino 59%, FK Bøn 41%.
Sporting Ignalino - FK Bøn 1:2