Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kielich KS Toros Rojos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Górecki speelt de bal door. Kormoranowski heeft problemen om de bal te vangen. Górecki rent richting de bal. Górecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kormoranowski de bal onder controle te krijgen. Jajszczok bokst de bal weg.

10e minuut.
Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal onderschept slim de pass. Kiecal passt de bal zonder na te denken. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jarzembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzembowski speelt de bal door. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kielich KS - Toros Rojos 1:0

25e minuut.
Inworp. Sendra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiecal rent richting de bal. Kiecal geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cudny de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jarzembowski met een sublieme pass. Terekowski is nu in balbezit. Cudny begaat een overtreding. Terekowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Terekowski kan niet meer verder spelen. Bugajski komt het veld opgelopen. Jarzembowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło haalt uit met een fantastische trap. Banach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kielich KS 46%, Toros Rojos 54%.
Kielich KS - Toros Rojos 1:0

46e minuut.
Klepka passt de bal in één keer door. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Odrowąż moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Odrowąż schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

47e minuut.
Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski geeft een lange en hoge pass. Bugajski heeft problemen om de bal te vangen. Sendra is nu in balbezit. Sendra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rakieta verovert de bal door een tackle van achteren. Rakieta geeft een lange en hoge pass. Gwardzik is nu in balbezit. Suchodolski verovert de bal door een tackle van achteren. Suchodolski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Suchodolski verovert de bal door een tackle van achteren. Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki passt de bal zonder na te denken. Suchodolski is nu in balbezit. Suchodolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kielich KS - Toros Rojos 1:1

84e minuut.
Kupisz geeft een hoge lob. Inworp. Żmijewski met een snelle inworp. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kielich KS 43%, Toros Rojos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kielich KS - Toros Rojos 1:1