Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzała Siedlce FK Bøn
532 Tactiek 523
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 49.2
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
matig Verdedigen solide


7e minuut.
Waidbacher rent richting de bal. Coppadoro onderschept slim de pass. Coppadoro geeft een lange en hoge pass. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert schiet op doel. Przyłuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Poukka onderschept slim de pass. Poukka probeert naar een medespeler te passen. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro geeft een lange en hoge pass. Bugaj onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Waidbacher rent richting de bal. Coppadoro verovert de bal door een tackle van achteren. Coppadoro passt de bal met de wreef. Hekert rent richting de bal. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Labra verovert de bal door een tackle van achteren. Coppadoro is nu in balbezit. Coppadoro speelt de bal door. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hekert onderschept slim de pass. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson passt de bal zonder na te denken. Hekert rent richting de bal. Hekert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rivas González trapt de bal weg van het doel. Gollob kopt de bal weg. Hekert rent richting de bal. Hekert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - FK Bøn 0:1

25e minuut.
Rivas González geeft de bal voor. Labra is nu in balbezit. Labra geeft een hoge lob. Hekert rent richting de bal. Hekert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Buga geeft een hoge lob. Inworp. Szczyżek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - FK Bøn 0:2

39e minuut.
Poukka probeert naar een medespeler te passen. Hekert rent richting de bal. Hekert passt de bal zonder na te denken. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Buga onderschept slim de pass. Szczyżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyżek passt de bal in één keer door. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - FK Bøn 0:3

42e minuut.
Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro probeert naar een medespeler te passen. Hekert rent richting de bal. Hekert draait met de bal, schiet en ... Przyłuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - FK Bøn 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 75%, FK Bøn 25%.
Gorzała Siedlce - FK Bøn 0:4

50e minuut.
Labra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hekert de bal. Hekert passt de bal in één keer door. Coppadoro is nu in balbezit. Coppadoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński passt de bal met de wreef. Runde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Przyłuski trapt de bal weg. Poukka kopt de bal weg. Hekert is nu in balbezit. Hekert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Delponte is nu in balbezit. Delponte passt de bal in één keer door. Benavente met een sublieme pass. Coppadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppadoro geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Przyłuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Zaszalej geeft de bal voor. Hekert kopt de bal weg. Patterson is nu in balbezit. Patterson schiet op doel. Przyłuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Przyłuski trapt de bal weg van het doel. Poukka kopt de bal weg. Hekert is nu in balbezit. Hekert schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Rivas González geeft de bal voor. Zaszalej bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaszalej geeft de bal voor. Patterson rent richting de bal. Patterson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gollob probeert naar een medespeler te passen. Poukka heeft problemen om de bal te vangen. Poukka geeft een lange en hoge pass. Patterson rent richting de bal. Patterson draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Bagaziński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sutil de bal onder controle te krijgen. Poukka met een sublieme pass. Hekert is nu in balbezit. Hekert schiet op doel. Przyłuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coppadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert schiet op doel. Przyłuski bokst de bal weg. Paal!

76e minuut.
Benavente geeft de bal voor. Przyłuski met een sublieme pass. Benavente kopt de bal weg. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro haalt uit met een fantastische trap. Przyłuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hekert is nu in balbezit. Hekert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - FK Bøn 0:5

79e minuut.
Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert onderschept slim de pass. Patterson rent richting de bal. Patterson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - FK Bøn 0:6

87e minuut.
Labra kopt de bal weg. Inworp. Waidbacher met de inworp. Runde is nu in balbezit. Runde geeft een lange en hoge pass. Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abraham met een sublieme pass. Gollob kopt de bal weg. Bugaj rent richting de bal. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Coppadoro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 83%, FK Bøn 17%.
Gorzała Siedlce - FK Bøn 0:6