Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Błękitne Pelikany rawrsenal
451-d Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Halik rent richting de bal. Barczak rent richting de bal. Roczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kurczyński de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sazon rent richting de bal. Sazon passt de bal in één keer door. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczyński onderschept slim de pass. Kurczyński schiet op doel. Dąbrowski bokst de bal weg.

29e minuut.
Halik geeft een hoge lob. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko passt de bal met de wreef. Kurczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczyński haalt uit met een fantastische trap. Dąbrowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Kulawik draait met de bal, schiet en ... Zygo kopt de bal weg. Daar is Skakanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulawik rent richting de bal. Kulawik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Błękitne Pelikany 49%, rawrsenal 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Błękitne Pelikany - rawrsenal 0:0

47e minuut.
Luba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kokoszka komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Nasiłowski met een sublieme pass. Barczak rent richting de bal. Roczyński onderschept slim de pass. Kurczyński rent richting de bal. Kurczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Latoszek de bal. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygo verovert de bal door een tackle van achteren. Kokoszka is nu in balbezit. Kokoszka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Błękitne Pelikany 44%, rawrsenal 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Błękitne Pelikany - rawrsenal 0:0