Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Ignalino Gorzała Siedlce
Defence Tactiek 532
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 29.8
matig Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Bagaziński met een sublieme pass. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge passt de bal in één keer door. Taxis rent richting de bal. Taxis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - Gorzała Siedlce 1:0

7e minuut.
Abraham is nu in balbezit. Abraham passt de bal met de wreef. Hodge probeert naar een medespeler te passen. Taxis rent richting de bal. Taxis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - Gorzała Siedlce 2:0

19e minuut.
Delponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delponte passt de bal in één keer door. Michelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz onderschept slim de pass. Kasprowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bugaj speelt de bal door. Michelli is nu in balbezit. Michelli passt de bal in één keer door. Abraham rent richting de bal. Abraham draait met de bal, schiet en ... Przyłuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Michelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bugaj de bal. Taxis bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxis haalt uit met een fantastische trap. Przyłuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Michelli kopt de bal weg. Daar is Abraham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runde rent richting de bal. Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sutil kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hodge met een snelle inworp. Klungelig pakt Kopytko de bal. Kopytko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hodge kopt de bal weg. Rivas González heeft problemen om de bal te vangen. Taxis bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxis draait met de bal, schiet en ... Przyłuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kopytko speelt de bal door. Klungelig pakt Costea de bal. Costea geeft een hoge lob. Taxis rent richting de bal. Taxis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Abraham is nu in balbezit. Abraham passt de bal in één keer door. Taxis bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxis haalt uit met een fantastische trap. Przyłuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - Gorzała Siedlce 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Ignalino 42%, Gorzała Siedlce 58%.
Sporting Ignalino - Gorzała Siedlce 3:0

46e minuut.
Taxis passt de bal met de wreef. Abraham rent richting de bal. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham schiet op doel. Przyłuski bokst de bal weg. Hodge rent richting de bal. Hodge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - Gorzała Siedlce 4:0

51e minuut.
Runde is nu in balbezit. Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham speelt de bal door. Taxis is nu in balbezit. Taxis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Taxis verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge is nu in balbezit. Hodge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - Gorzała Siedlce 5:0

64e minuut.
Taxis met een sublieme pass. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński begaat een overtreding. Abraham is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Michelli komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kopytko kopt de bal weg. Daar is Hodge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodge met een sublieme pass. Abraham rent richting de bal. Abraham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hodge rent richting de bal. Hodge passt de bal zonder na te denken. Taxis heeft problemen om de bal te vangen. Taxis draait met de bal, schiet en ... Przyłuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Ignalino - Gorzała Siedlce 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Ignalino 36%, Gorzała Siedlce 64%.
Sporting Ignalino - Gorzała Siedlce 6:0