Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0072
  • Stadion: FK Bøn Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5959
FK Bøn Stroszek Elita
523 Tactiek Elita
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 43
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Cikán speelt de bal door. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Poukka onderschept slim de pass. Hekert rent richting de bal. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Claros passt de bal zonder na te denken. Kiełnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Labra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Labra krijgt een gele kaart. Kiełnia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bennett met een snel genomen vrije trap. Domide krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zaszalej kopt de bal weg. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro passt de bal met de wreef. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Muńoz rent richting de bal. Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson met een sublieme pass. Hekert is nu in balbezit. Hekert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zlatev trapt de bal weg van het doel. Poukka kopt de bal weg. Claros rent richting de bal. Hekert onderschept slim de pass. Hekert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob probeert naar een medespeler te passen. Hekert is nu in balbezit. Hekert schiet op doel. Sevgin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gollob passt de bal met de wreef. Poukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Poukka passt de bal zonder na te denken. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bøn - Stroszek Elita 1:0

31e minuut.
Gollob probeert naar een medespeler te passen. Poukka met een sublieme pass. Coppadoro met een sublieme pass. Hekert is nu in balbezit. Hekert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bøn - Stroszek Elita 2:0

36e minuut.
Zlatev trapt de bal weg. Poukka kopt de bal weg. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert rent richting de bal. Hekert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Zlatev trapt de bal weg van het doel. Poukka kopt de bal weg. Klungelig pakt Hekert de bal. Hekert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Poukka rent richting de bal. Poukka passt de bal met de wreef. Hekert rent richting de bal. Hekert haalt uit met een fantastische trap. Zlatev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bøn - Stroszek Elita 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bøn 35%, Stroszek Elita 65%.
FK Bøn - Stroszek Elita 3:0

51e minuut.
Poukka passt de bal in één keer door. Patterson is nu in balbezit. Sevgin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patterson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hekert neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zlatev bokst de bal weg. Hekert is nu in balbezit. Hekert draait met de bal, schiet en ... Zlatev bokst de bal weg.

58e minuut.
Labra onderschept slim de pass. Labra speelt de bal door. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Zlatev met een harde bal richting middenveld. Domide kopt de bal weg. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Bøn - Stroszek Elita 3:1

79e minuut.
Szczyżek met de inworp. Patterson geeft de bal voor. Claros heeft problemen om de bal te vangen. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hekert is nu in balbezit. Iervini onderschept slim de pass. Iervini geeft een hoge lob. Papierkowski kopt de bal weg. Gollob geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Bøn 44%, Stroszek Elita 56%.
FK Bøn - Stroszek Elita 3:1