Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0072
  • Stadion: joakos00 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2847
joakos00 FK Bøn
Normal Tactiek 523
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46.9
weak Schieten very good
average Passen solid
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Toczek passt de bal in één keer door. Korzeniewski is nu in balbezit. Korzeniewski passt de bal in één keer door. Patterson rent richting de bal. Patterson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Szczyżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyżek speelt de bal door. Poukka rent richting de bal. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob passt de bal zonder na te denken. Szczucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hekert is nu in balbezit. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joakos00 - FK Bøn 0:1

11e minuut.
Patterson is nu in balbezit. Chwadeńczuk rent richting de bal. Patterson verovert de bal door een tackle van achteren. Patterson geeft de bal voor. Hekert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joakos00 - FK Bøn 0:2

13e minuut.
Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Coppadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczepek. Szczepek krijgt een gele kaart. Coppadoro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczepek probeert naar een medespeler te passen. Coppadoro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szczucki bokst de bal weg.

22e minuut.
Szczucki trapt de bal weg. Benavente kopt de bal weg. Klungelig pakt Balcerek de bal. Coppadoro is nu in balbezit. Coppadoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gollob passt de bal in één keer door. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hekert de bal. Hekert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Labra met een snelle inworp. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro passt de bal zonder na te denken. Hekert rent richting de bal. Hekert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Poukka probeert naar een medespeler te passen. Aleksaderski rent richting de bal. Aleksaderski geeft een hoge lob. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Balcerek heeft problemen om de bal te vangen. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Poukka rent richting de bal. Poukka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Daar is Balcerek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coppadoro is nu in balbezit. Coppadoro passt de bal zonder na te denken. Hekert is nu in balbezit. Hekert draait met de bal, schiet en ... Szczucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aleksaderski kopt de bal weg. Andrzejewicz heeft problemen om de bal te vangen. Patterson is nu in balbezit. Patterson schiet op doel. Aleksaderski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chwadeńczuk passt de bal in één keer door. Poukka is nu in balbezit. Poukka speelt de bal door. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Poukka kopt de bal weg. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksaderski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aleksaderski krijgt een gele kaart. Hekert raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hekert neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
joakos00 - FK Bøn 0:3

45e minuut.
Papierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Papierkowski geeft een hoge lob. Hekert kopt de bal weg. Coppadoro is nu in balbezit. Coppadoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joakos00 82%, FK Bøn 18%.
joakos00 - FK Bøn 0:3

48e minuut.
Korzeniewski rent richting de bal. Coppadoro onderschept slim de pass. Coppadoro probeert naar een medespeler te passen. Hekert rent richting de bal. Hekert schiet op doel. Szczucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
joakos00 - FK Bøn 0:4

54e minuut.
Patterson is nu in balbezit. Hekert is nu in balbezit. Aleksaderski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hekert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poukka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
joakos00 - FK Bøn 0:5

64e minuut.
Poukka verovert de bal door een tackle van achteren. Poukka speelt de bal door. Coppadoro rent richting de bal. Coppadoro schiet op doel. Szczepek probeert de bal aan de voet te houden. Szczucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patterson rent richting de bal. Patterson draait met de bal, schiet en ... Szczucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joakos00 - FK Bøn 0:6

66e minuut.
Aleksaderski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labra met de inworp. Coppadoro geeft een lange en hoge pass. Hekert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
joakos00 - FK Bøn 0:7

70e minuut.
Gollob rent richting de bal. Gollob geeft een hoge lob. Szczepek probeert de bal met de borst te controleren. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hekert is nu in balbezit. Balcerek is nu in balbezit. Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Coppadoro is nu in balbezit. Coppadoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Andrzejewicz de bal. Patterson onderschept slim de pass. Patterson geeft de bal voor. Coppadoro heeft problemen om de bal te vangen. Coppadoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Poukka passt de bal met de wreef. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppadoro onderschept slim de pass. Hekert rent richting de bal. Hekert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Labra probeert naar een medespeler te passen. Chwadeńczuk rent richting de bal. Chwadeńczuk passt de bal zonder na te denken. Szczyżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyżek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joakos00 83%, FK Bøn 17%.
joakos00 - FK Bøn 0:7