Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huragan kali Sporting Ignalino
Normal Tactiek Defence
46% Balbezit 54%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 45.1
weak Schieten adequate
poor Passen solid
weak Verdedigen good


5e minuut.
Hodge is nu in balbezit. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea met een sublieme pass. Wojdyga heeft problemen om de bal te vangen. Wojdyga geeft een hoge lob. Mirski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Hodge is nu in balbezit. Hodge probeert naar een medespeler te passen. Tsaprazis is nu in balbezit. Tsaprazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:1

10e minuut.
Kopytko probeert naar een medespeler te passen. Wojdyga rent richting de bal. Spyrka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Spyrka krijgt een gele kaart. Wojdyga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hodge neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hodge probeert naar een medespeler te passen. Wojdyga rent richting de bal. Wojdyga passt de bal zonder na te denken. Tsaprazis rent richting de bal. Tsaprazis draait met de bal, schiet en ... Mirski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ciechański rent richting de bal. Kopytko geeft de bal voor. Klungelig pakt Kempczyński de bal. Tsaprazis rent richting de bal. Tsaprazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:2

20e minuut.
Kopytko is nu in balbezit. Kopytko met een sublieme pass. Hodge speelt de bal door. Tsaprazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaprazis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wojdyga rent richting de bal. Kempczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyga onderschept slim de pass. Wojdyga haalt uit met een fantastische trap. Spyrka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pączko geeft een hoge lob. Karolek kopt de bal weg. Daar is Cichy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdyga rent richting de bal. Wojdyga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsaprazis is nu in balbezit. Tsaprazis schiet op doel. Mirski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:3

29e minuut.
Costea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huzior. Costea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Costea met een snel genomen vrije trap. Mirski met een sublieme pass. Pączko kopt de bal weg. Wojdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyga haalt uit met een fantastische trap. Mirski bokst de bal weg.

31e minuut.
Ciechański bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxis verovert de bal door een tackle van achteren. Taxis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tsaprazis de bal. Tsaprazis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hodge probeert naar een medespeler te passen. Wojdyga heeft problemen om de bal te vangen. Wojdyga probeert naar een medespeler te passen. Tsaprazis rent richting de bal. Tsaprazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:4

32e minuut.
Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge geeft de bal voor. Klungelig pakt Goluska de bal. Tsaprazis is nu in balbezit. Tsaprazis haalt uit met een fantastische trap. Mirski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Spyrka de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pączko passt de bal met de wreef. Michelli rent richting de bal. Michelli geeft een lange en hoge pass. Tsaprazis heeft problemen om de bal te vangen. Tsaprazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:5

37e minuut.
Łydziński heeft problemen om de bal te vangen. Hodge is nu in balbezit. Hodge passt de bal zonder na te denken. Wojdyga rent richting de bal. Wojdyga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mirski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:6

39e minuut.
Costea passt de bal met de wreef. Hodge speelt de bal door. Pączko rent richting de bal. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge passt de bal zonder na te denken. Costea probeert naar een medespeler te passen. Wojdyga rent richting de bal. Wojdyga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huragan kali 86%, Sporting Ignalino 14%.
huragan kali - Sporting Ignalino 0:6

48e minuut.
Kopytko speelt de bal door. Daar is Hodge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodge speelt de bal door. Tsaprazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaprazis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kopytko speelt de bal door. Tsaprazis is nu in balbezit. Tsaprazis probeert naar een medespeler te passen. Wojdyga rent richting de bal. Wojdyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:7

53e minuut.
Inworp. Karolek met de inworp. Cichy is nu in balbezit. Wojdyga onderschept slim de pass. Wojdyga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wojdyga is nu in balbezit. Wojdyga passt de bal in één keer door. Tsaprazis is nu in balbezit. Tsaprazis schiet op doel. Mirski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:8

59e minuut.
Kopytko met een sublieme pass. Wojdyga rent richting de bal. Tsaprazis is nu in balbezit. Tsaprazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:9

60e minuut.
Ciechański met een sublieme pass. Spyrka speelt de bal door. Daar is Pączko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodge rent richting de bal. Hodge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge geeft de bal voor. Kempczyński is nu in balbezit. Tsaprazis onderschept slim de pass. Tsaprazis schiet op doel. Mirski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Spyrka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdyga rent richting de bal. Wojdyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:10

73e minuut.
Mirski rent richting de bal. Mirski geeft een hoge lob. Taxis kopt de bal weg. Daar is Wojdyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdyga geeft de bal voor. Mirski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tsaprazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Tsaprazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaprazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:11

74e minuut.
Wojdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński rent richting de bal. Wojdyga verovert de bal door een tackle van achteren. Tsaprazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaprazis haalt uit met een fantastische trap. Mirski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsaprazis is nu in balbezit. Tsaprazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:12

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kempczyński trapt de bal weg. Cichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyga onderschept slim de pass. Wojdyga geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tsaprazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsaprazis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huragan kali - Sporting Ignalino 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huragan kali 80%, Sporting Ignalino 20%.
huragan kali - Sporting Ignalino 0:13