Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stroszek Elita RKS Radomiak 24
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 19.7
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hoàng Quân rent richting de bal. Hoàng Quân passt de bal in één keer door. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap. Bogacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - RKS Radomiak 24 1:0

7e minuut.
Muńoz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bennett de bal. Bennett passt de bal in één keer door. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... Bogacz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aktaroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Domide krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Sędłak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - RKS Radomiak 24 2:0

11e minuut.
Kiełnia geeft de bal voor. Twardzik kopt de bal weg. Daar is Chwastek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Kiełnia geeft de bal voor. Pesta rent richting de bal. Bennett verovert de bal door een tackle van achteren. Bennett schiet op doel. Bogacz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Domide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett schiet op doel. Bogacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin onderschept slim de pass. Sevgin geeft een lange en hoge pass. Bennett krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Muńoz is nu in balbezit. Muńoz passt de bal zonder na te denken. Bennett probeert naar een medespeler te passen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - RKS Radomiak 24 3:0

31e minuut.
Wróbel heeft problemen om de bal te vangen. Aktaroğlu is nu in balbezit. Aktaroğlu passt de bal met de wreef. Bennett rent richting de bal. Bennett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sędłak met een harde bal richting middenveld. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân passt de bal met de wreef. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - RKS Radomiak 24 4:0

37e minuut.
Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz onderschept slim de pass. Muńoz speelt de bal door. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hoàng Quân kopt de bal weg. Daar is Muńoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muńoz passt de bal in één keer door. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. Bogacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Twardzik heeft problemen om de bal te vangen. Garsta is nu in balbezit. Domide verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - RKS Radomiak 24 5:0

40e minuut.
Aktaroğlu is nu in balbezit. Aktaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Bennett is nu in balbezit. Bennett haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Hoàng Quân geeft een lange en hoge pass. Daar is Bennett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twardzik rent richting de bal. Bennett onderschept slim de pass. Bennett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - RKS Radomiak 24 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroszek Elita 14%, RKS Radomiak 24 86%.
Stroszek Elita - RKS Radomiak 24 6:0

46e minuut.
Aktaroğlu passt de bal in één keer door. Daar is Muńoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muńoz met een sublieme pass. Bennett rent richting de bal. Bennett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - RKS Radomiak 24 7:0

47e minuut.
Klungelig pakt Kancia de bal. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsta speelt de bal door. Bennett rent richting de bal. Bennett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wróbel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aktaroğlu de bal. Aktaroğlu met een sublieme pass. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bennett rent richting de bal. Twardzik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bennett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prędota komt het veld opgelopen. Domide kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pesta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bennett rent richting de bal. Bennett passt de bal in één keer door. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - RKS Radomiak 24 8:0

65e minuut.
Bordowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski passt de bal in één keer door. Sędłak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap. Bogacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Daar is Pesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prędota is nu in balbezit. Prędota passt de bal met de wreef. Bennett rent richting de bal. Bennett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Muńoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muńoz passt de bal zonder na te denken. Domide is nu in balbezit. Bennett is nu in balbezit. Bennett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bordowski kopt de bal weg. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz probeert naar een medespeler te passen. Bennett rent richting de bal. Bennett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - RKS Radomiak 24 9:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiełnia met een snelle inworp. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz geeft de bal voor. Bennett springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân geeft een hoge lob. Daar is Sędłak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennett is nu in balbezit. Bennett haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - RKS Radomiak 24 10:0

84e minuut.
Iervini geeft een hoge lob. Prędota kopt de bal weg. Daar is Pesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennett onderschept slim de pass. Bennett passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Chwastek is nu in balbezit. Chwastek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiełnia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muńoz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroszek Elita 21%, RKS Radomiak 24 79%.
Stroszek Elita - RKS Radomiak 24 10:0