Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stroszek Elita MKS Legniczanie
352 Tactiek 532
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 20.7
excellent Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Budnicki passt de bal met de wreef. Aktaroğlu geeft een hoge lob. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 1:0

4e minuut.
Hoàng Quân geeft de bal voor. Saleta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Majdak de bal onder controle te krijgen. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak passt de bal in één keer door. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki draait met de bal, schiet en ... Lichota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 2:0

8e minuut.
Klungelig pakt Majdak de bal. Mazurczak speelt de bal door. Bennett rent richting de bal. Bennett passt de bal in één keer door. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 3:0

16e minuut.
Claros onderschept slim de pass. Claros passt de bal zonder na te denken. Kiełnia met een sublieme pass. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki schiet op doel. Lichota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Skrobosz kopt de bal weg. Kiełnia rent richting de bal. Kiełnia passt de bal met de wreef. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Lichota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Claros bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek passt de bal zonder na te denken. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klawon rent richting de bal. Klawon passt de bal zonder na te denken. Sevgin geeft een hoge lob. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Claros verovert de bal door een tackle van achteren. Bennett is nu in balbezit. Bennett passt de bal in één keer door. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bennett rent richting de bal. Bennett passt de bal met de wreef. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Lichota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 4:0

26e minuut.
Bennett kan de bal niet met de borst controleren. Bennett geeft een hoge lob. Skrobosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kiełnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełnia speelt de bal door. Mazurczak heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak schiet op doel. Lichota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 5:0

32e minuut.
Hoàng Quân probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aktaroğlu de bal. Aktaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Skrobosz geeft een hoge lob. Sevgin is nu in balbezit. Sevgin geeft een hoge lob. Budnicki controleert de bal met de borst. Budnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bennett heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett rent richting de bal. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Lichota met een harde bal richting middenveld. Hoàng Quân kopt de bal weg. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Aktaroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozianowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Budnicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Budnicki neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 6:0

39e minuut.
Kiełnia onderschept slim de pass. Kiełnia met een sublieme pass. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki draait met de bal, schiet en ... Lichota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kozianowski rent richting de bal. Bennett verovert de bal door een tackle van achteren. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroszek Elita 27%, MKS Legniczanie 73%.
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 6:0

46e minuut.
Budnicki speelt de bal door. Mazurczak is nu in balbezit. Pozorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełnia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Aktaroğlu passt de bal zonder na te denken. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki met een sublieme pass. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 7:0

53e minuut.
Aktaroğlu met een sublieme pass. Budnicki rent richting de bal. Budnicki passt de bal zonder na te denken. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 8:0

57e minuut.
Bennett probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak met een sublieme pass. Budnicki rent richting de bal. Budnicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Skrobosz geeft een hoge lob. Sławoj kopt de bal weg. Bennett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Wojnicki komt het veld opgelopen. Domide komt het veld opgelopen. Prędota komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Saleta geeft een lange en hoge pass. Domide probeert de bal aan de voet te houden. Majdak rent richting de bal. Bennett verovert de bal door een tackle van achteren. Bennett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Bennett de bal. Bennett met een sublieme pass. Budnicki rent richting de bal. Budnicki geeft een lange en hoge pass. Domide krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Budnicki heeft problemen om de bal te vangen. Bennett rent richting de bal. Bennett passt de bal met de wreef. Budnicki rent richting de bal. Budnicki draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lichota trapt de bal weg van het doel. Hoàng Quân kopt de bal weg. Bennett is nu in balbezit. Bennett geeft een hoge lob. Budnicki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bennett rent richting de bal. Bennett passt de bal met de wreef. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki draait met de bal, schiet en ... Lichota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 9:0

76e minuut.
Daar is Domide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide passt de bal in één keer door. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 10:0

78e minuut.
Sevgin met een sublieme pass. Budnicki rent richting de bal. Wojnicki is nu in balbezit. Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Budnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bennett geeft de bal voor. Aktaroğlu geeft de bal voor. Skrobosz heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prędota geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lichota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Majdak rent richting de bal. Bennett onderschept slim de pass. Bennett probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Domide de bal. Domide draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lichota bokst de bal weg.

85e minuut.
Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân geeft de bal voor. Budnicki rent richting de bal. Budnicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bennett probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz passt de bal zonder na te denken. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroszek Elita 28%, MKS Legniczanie 72%.
Stroszek Elita - MKS Legniczanie 11:0