Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły kojaka KP Łoś Łosiowe Błota
523 Tactiek TAKTYKA
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 31.7
poor Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Bestry met een sublieme pass. Kurczak rent richting de bal. Wołodyjowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wołodyjowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry is nu in balbezit. Bestry passt de bal in één keer door. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kurczak met een sublieme pass. Zagórny is nu in balbezit. Krzysztyński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztyński speelt de bal door. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - KP Łoś Łosiowe Błota 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły kojaka 66%, KP Łoś Łosiowe Błota 34%.
Orły kojaka - KP Łoś Łosiowe Błota 0:1

46e minuut.
Chorabik met een sublieme pass. Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka passt de bal zonder na te denken. Kiš rent richting de bal. Kiš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Kula kopt de bal weg. Kurczak is nu in balbezit. Kurczak geeft de bal voor. Kiš is nu in balbezit. Kiš schiet op doel. Świątczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórny onderschept slim de pass. Zagórny met een sublieme pass. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Krzysztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztyński passt de bal zonder na te denken. Kiš heeft problemen om de bal te vangen. Kiš draait met de bal, schiet en ... Świątczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Poziemski passt de bal in één keer door. Bestry rent richting de bal. Bestry speelt de bal door. Kiš heeft problemen om de bal te vangen. Kiš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kaźmierczak heeft problemen om de bal te vangen. Kula is nu in balbezit. Kula passt de bal met de wreef. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak draait met de bal, schiet en ... Jaśkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły kojaka 59%, KP Łoś Łosiowe Błota 41%.
Orły kojaka - KP Łoś Łosiowe Błota 0:1