Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły kojaka Barwinek
523 Tactiek moja
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
18.2 gemiddelde waardering 46.4
slecht Schieten goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Kielar geeft een hoge lob. Wagarowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Zagórny de bal. Oliver is nu in balbezit. Oliver haalt uit met een fantastische trap. Świątczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - Barwinek 0:1

12e minuut.
Zagórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato onderschept slim de pass. Lato geeft een hoge lob. Oliver rent richting de bal. Oliver draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oliver is nu in balbezit. Oliver draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Köyatası probeert naar een medespeler te passen. Çanakkale speelt de bal door. Klungelig pakt Wagarowicz de bal. Oliver rent richting de bal. Oliver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard passt de bal in één keer door. Potocki controleert de bal met de borst. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Świątczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kielar geeft een hoge lob. Oliver kan de bal niet met de borst controleren. Raes rent richting de bal. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - Barwinek 0:2

30e minuut.
Raes krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Siekalski de bal. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - Barwinek 0:3

31e minuut.
Evrard passt de bal met de wreef. Raes heeft problemen om de bal te vangen. Oliver is nu in balbezit. Raes is nu in balbezit. Raes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - Barwinek 0:4

32e minuut.
Bobkowski rent richting de bal. Raes onderschept slim de pass. Wagarowicz onderschept slim de pass. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver schiet op doel. Świątczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Raes stond buitenspel. Poziemski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jędrzejak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kielar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Raes kopt de bal weg. Świątczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Potocki rent richting de bal. Ghica rent richting de bal. Ghica passt de bal zonder na te denken. Lato rent richting de bal. Lato geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Oliver is nu in balbezit. Oliver met een sublieme pass. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ... Wagarowicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Köyatası is nu in balbezit. Köyatası passt de bal zonder na te denken. Evrard speelt de bal door. Raes rent richting de bal. Raes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Evrard speelt de bal door. Wagarowicz rent richting de bal. Raes onderschept slim de pass. Raes haalt uit met een fantastische trap. Świątczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Poziemski geeft een hoge lob. Inworp. Çanakkale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evrard geeft een hoge lob. Oliver springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - Barwinek 0:5

42e minuut.
Kula met een sublieme pass. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły kojaka 85%, Barwinek 15%.
Orły kojaka - Barwinek 0:5

50e minuut.
Divljak kopt de bal weg. Daar is Evrard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evrard met een sublieme pass. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Lato onderschept slim de pass. Lato passt de bal met de wreef. Oliver rent richting de bal. Raes rent richting de bal. Raes schiet op doel. Świątczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Evrard passt de bal zonder na te denken. Oliver is nu in balbezit. Daar is Oliver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliver draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Potocki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Çanakkale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evrard is nu in balbezit. Evrard passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raes is nu in balbezit. Raes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - Barwinek 0:6

65e minuut.
Oliver is nu in balbezit. Potocki is nu in balbezit. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Raes rent richting de bal. Raes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - Barwinek 0:7

67e minuut.
Çanakkale geeft een hoge lob. Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel. Świątczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hári verovert de bal door een tackle van achteren. Hári passt de bal zonder na te denken. Evrard speelt de bal door. Oliver is nu in balbezit. Oliver draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Evrard onderschept slim de pass. Evrard geeft de bal voor. Ghica is nu in balbezit. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Evrard onderschept slim de pass. Evrard geeft een lange en hoge pass. Raes rent richting de bal. Raes schiet op doel. Świątczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - Barwinek 0:8

87e minuut.
Çanakkale probeert naar een medespeler te passen. Raes rent richting de bal. Raes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oliver de bal. Oliver draait met de bal, schiet en ... Świątczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - Barwinek 0:9

90e minuut.
Evrard passt de bal in één keer door. Daar is Lato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lato probeert naar een medespeler te passen. Oliver rent richting de bal. Oliver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły kojaka 81%, Barwinek 19%.
Orły kojaka - Barwinek 0:9