Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0073
  • Stadion: DanisFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2848
DanisFC Yerra
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Matlak geeft de bal voor. Stolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolec passt de bal zonder na te denken. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachmański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Krydus trapt de bal weg. Rompek kopt de bal weg. Lipiński rent richting de bal. Zapiec verovert de bal door een tackle van achteren. Zapiec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Wójciak is nu in balbezit. Miklosik rent richting de bal. Wójciak begaat een overtreding. Miklosik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DanisFC 66%, Yerra 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DanisFC - Yerra 0:0

58e minuut.
Pazoła is nu in balbezit. Janisiów is nu in balbezit. Janisiów geeft een lange en hoge pass. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachmański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rompek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura is nu in balbezit. Rompek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szura wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Rompek probeert naar een medespeler te passen. Berensztajn is nu in balbezit. Berensztajn passt de bal met de wreef. Brachmański is nu in balbezit. Brachmański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Stolec de bal. Berensztajn rent richting de bal. Berensztajn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brachmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DanisFC - Yerra 0:1

83e minuut.
Klungelig pakt Berensztajn de bal. Berensztajn met een sublieme pass. Zapiec is nu in balbezit. Wójciak is nu in balbezit. Wójciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DanisFC 52%, Yerra 48%.
DanisFC - Yerra 0:1