Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pink Smerfs Kaziory
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Tarnawski onderschept slim de pass. Tarnawski probeert naar een medespeler te passen. Soboczyński rent richting de bal. Soboczyński haalt uit met een fantastische trap. Świątek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tarnawski rent richting de bal. Soboczyński rent richting de bal. Tarnawski is nu in balbezit. Soboczyński rent richting de bal. Soboczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Piotrkowczyk rent richting de bal. Tarnawski onderschept slim de pass. Świątek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tarnawski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tarnawski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarnawski probeert naar een medespeler te passen. Soboczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sitek met de inworp. Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki geeft een hoge lob. Soboczyński is nu in balbezit. Soboczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brychczy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chryplewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Świątek is nu in balbezit. Soboczyński onderschept slim de pass. Soboczyński draait met de bal, schiet en ... Podbipięta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pink Smerfs - Kaziory 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pink Smerfs 40%, Kaziory 60%.
FC Pink Smerfs - Kaziory 1:0

48e minuut.
Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soboczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Świątek de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lakwa geeft een lange en hoge pass. Wójciak rent richting de bal. Wójciak geeft een lange en hoge pass. Daar is Mydło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pink Smerfs - Kaziory 1:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waleński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarnawski probeert naar een medespeler te passen. Chryplewski rent richting de bal. Chryplewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski geeft de bal voor. Inworp. Czarnecki met de inworp. Tarnawski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soboczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lakwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brychczy rent richting de bal. Brychczy geeft een hoge lob. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pink Smerfs 57%, Kaziory 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pink Smerfs - Kaziory 1:1