Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
weribej fc ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Apostel geeft een lange en hoge pass. Daar is Zdyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czaplicki met een sublieme pass. Kukla rent richting de bal. Kukla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
weribej fc - ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 0:1

22e minuut.
Butlewski geeft een lange en hoge pass. Palczewski kopt de bal weg. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski verovert de bal door een tackle van achteren. Zawiejski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
weribej fc - ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 1:1

35e minuut.
Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych met een sublieme pass. Kukla met een sublieme pass. Struś rent richting de bal. Struś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weribej fc 41%, ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
weribej fc - ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 1:1

59e minuut.
Maurer kopt de bal weg. Smolarow is nu in balbezit. Palczewski begaat een overtreding. Palczewski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Włusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś onderschept slim de pass. Kukla is nu in balbezit. Struś is nu in balbezit. Struś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski passt de bal met de wreef. Butlewski is nu in balbezit. Palczewski is nu in balbezit. Palczewski draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk bokst de bal weg.

88e minuut.
Berbecki met een snelle inworp. Apostel rent richting de bal. Zawiejski maakt een afschuwelijke overtreding. Zawiejski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Butlewski met een snelle inworp. Klungelig pakt Apostel de bal. Apostel geeft de bal voor. Klungelig pakt Kukla de bal. Kukla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weribej fc 55%, ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
weribej fc - ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 1:1