Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0073
  • Stadion: Barwinek Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 18425
Barwinek KP Łoś Łosiowe Błota
moja Tactiek TAKTYKA
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
48.2 gemiddelde waardering 32.6
goed Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


14e minuut.
Köyatası met een sublieme pass. Lato met een sublieme pass. Ghica rent richting de bal. Ghica schiet op doel. Jaśkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Evrard passt de bal in één keer door. Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaźmierczak de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Krzysztyński heeft problemen om de bal te vangen. Kielar verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar geeft een lange en hoge pass. Raes is nu in balbezit. Raes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lato rent richting de bal. Lato passt de bal zonder na te denken. Oliver is nu in balbezit. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel. Jaśkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Lato geeft de bal voor. Daar is Raes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - KP Łoś Łosiowe Błota 1:0

33e minuut.
Evrard rent richting de bal. Evrard geeft een hoge lob. Daar is Oliver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - KP Łoś Łosiowe Błota 2:0

38e minuut.
Oliver controleert de bal met de borst. Raes rent richting de bal. Kuraś onderschept slim de pass. Oliver rent richting de bal. Oliver schiet op doel. Jaśkiewicz bokst de bal weg. Ghica rent richting de bal. Ghica schiet op doel. Jaśkiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - KP Łoś Łosiowe Błota 3:0

39e minuut.
Lato passt de bal met de wreef. Komor bereikt de bal nog maar net als eerste. Komor met een sublieme pass. Raes is nu in balbezit. Raes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oliver rent richting de bal. Oliver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - KP Łoś Łosiowe Błota 4:0

42e minuut.
Evrard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oliver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ... Jaśkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - KP Łoś Łosiowe Błota 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barwinek 17%, KP Łoś Łosiowe Błota 83%.
Barwinek - KP Łoś Łosiowe Błota 5:0

53e minuut.
Klungelig pakt Evrard de bal. Evrard passt de bal met de wreef. Çanakkale geeft de bal voor. Ghica rent richting de bal. Ghica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Komor passt de bal zonder na te denken. Daar is Kaźmierczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliver is nu in balbezit. Oliver schiet op doel. Jaśkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - KP Łoś Łosiowe Błota 6:0

65e minuut.
Kaźmierczak onderschept slim de pass. Kaźmierczak probeert naar een medespeler te passen. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver draait met de bal, schiet en ... Jaśkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - KP Łoś Łosiowe Błota 7:0

69e minuut.
Hári probeert naar een medespeler te passen. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica passt de bal met de wreef. Oliver is nu in balbezit. Oliver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato passt de bal in één keer door. Oliver is nu in balbezit. Oliver schiet op doel. Jaśkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - KP Łoś Łosiowe Błota 8:0

72e minuut.
Kiš met een sublieme pass. Kabel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Jaśkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - KP Łoś Łosiowe Błota 9:0

73e minuut.
Kabel verovert de bal door een tackle van achteren. Kabel geeft een hoge lob. Kiš kopt de bal weg. Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klungelig pakt Kabel de bal. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard speelt de bal door. Raes bereikt de bal nog maar net als eerste. Raes schiet op doel. Jaśkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Evrard onderschept slim de pass. Evrard probeert naar een medespeler te passen. Ghica controleert de bal met de borst. Oliver rent richting de bal. Oliver draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barwinek 22%, KP Łoś Łosiowe Błota 78%.
Barwinek - KP Łoś Łosiowe Błota 9:0