Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mantys Łódź Orły kojaka
Normal Tactiek 523
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 19.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Surkis met een sublieme pass. Varteresyan probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap. Świątczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - Orły kojaka 1:0

2e minuut.
Jędrzejak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wagarowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap. Świątczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - Orły kojaka 2:0

4e minuut.
Sermak probeert naar een medespeler te passen. Surkis speelt de bal door. Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Szuprytowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fornalik onderschept slim de pass. Fornalik geeft een hoge lob. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - Orły kojaka 3:0

13e minuut.
Varteresyan is nu in balbezit. Szuprytowski rent richting de bal. Varteresyan rent richting de bal. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Poziemski rent richting de bal. Varteresyan onderschept slim de pass. Varteresyan probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Varteresyan onderschept slim de pass. Varteresyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szuprytowski de bal. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... Świątczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - Orły kojaka 4:0

19e minuut.
Szuprytowski rent richting de bal. Potocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szuprytowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sermak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poziemski heeft problemen om de bal te vangen. Varteresyan speelt de bal door. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sermak probeert naar een medespeler te passen. Surkis rent richting de bal. Surkis geeft de bal voor. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - Orły kojaka 5:0

41e minuut.
Surkis verovert de bal door een tackle van achteren. Surkis passt de bal zonder na te denken. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - Orły kojaka 6:0

42e minuut.
Warsiński rent richting de bal. Warsiński probeert naar een medespeler te passen. Potocki is nu in balbezit. Szuprytowski onderschept slim de pass. Szuprytowski schiet op doel. Świątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Semeraro zal de hoekschop nemen. Surkis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantys Łódź 32%, Orły kojaka 68%.
Mantys Łódź - Orły kojaka 6:0

46e minuut.
Cyniak komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Semeraro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wagarowicz de bal. Surkis probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Semeraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Semeraro speelt de bal door. Varteresyan probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - Orły kojaka 7:0

65e minuut.
Varteresyan is nu in balbezit. Varteresyan passt de bal zonder na te denken. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski onderschept slim de pass. Szuprytowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - Orły kojaka 8:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derlicki komt het veld opgelopen. Bas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varteresyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Varteresyan verovert de bal door een tackle van achteren. Varteresyan met een sublieme pass. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - Orły kojaka 9:0

79e minuut.
Szuprytowski verovert de bal door een tackle van achteren. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski onderschept slim de pass. Szuprytowski schiet op doel. Świątczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - Orły kojaka 10:0

79e minuut.
Kula met een sublieme pass. Zagórny is nu in balbezit. Szuprytowski onderschept slim de pass. Szuprytowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Sałek komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Surkis de bal. Surkis probeert naar een medespeler te passen. Potocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek onderschept slim de pass. Sałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cyniak probeert naar een medespeler te passen. Varteresyan rent richting de bal. Varteresyan geeft een hoge lob. Sałek is nu in balbezit. Sałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zagórny is nu in balbezit. Surkis is nu in balbezit. Surkis geeft een lange en hoge pass. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantys Łódź - Orły kojaka 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantys Łódź 36%, Orły kojaka 64%.
Mantys Łódź - Orły kojaka 11:0