Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE FC Pink Smerfs
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


19e minuut.
Sitek met een sublieme pass. Czarnecki speelt de bal door. Chryplewski met een sublieme pass. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski schiet op doel. Harasimczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE - FC Pink Smerfs 0:1

39e minuut.
Apostel verovert de bal door een tackle van achteren. Tarnawski is nu in balbezit. Apostel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apostel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 51%, FC Pink Smerfs 49%.
ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE - FC Pink Smerfs 0:1

50e minuut.
Struś geeft een lange en hoge pass. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czaplicki. Czaplicki krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski speelt de bal door. Kukla probeert naar een medespeler te passen. Struś is nu in balbezit. Struś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarnecki met de inworp. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Smolarow de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Chryplewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chryplewski passt de bal in één keer door. Soboczyński is nu in balbezit. Soboczyński draait met de bal, schiet en ... Harasimczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE - FC Pink Smerfs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 41%, FC Pink Smerfs 59%.
ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE - FC Pink Smerfs 0:2