Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Water FC Mantys Łódź
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 42.8
poor Schieten very good
average Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Sermak geeft de bal voor. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski onderschept slim de pass. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Water FC - Mantys Łódź 0:1

7e minuut.
Fornalik geeft een lange en hoge pass. Lokusz controleert de bal met de borst. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski schiet op doel. Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Water FC - Mantys Łódź 0:2

18e minuut.
Daar is Bas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bas geeft een lange en hoge pass. Semeraro probeert naar een medespeler te passen. Szuprytowski probeert de bal met de borst te controleren. Szuprytowski schiet op doel. Gnoiński bokst de bal weg.

21e minuut.
Bogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Varteresyan verovert de bal door een tackle van achteren. Varteresyan speelt de bal door. Szuprytowski heeft problemen om de bal te vangen. Szuprytowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Semeraro rent richting de bal. Semeraro geeft een hoge lob. Lokusz heeft problemen om de bal te vangen. Szuprytowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varteresyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kanar heeft problemen om de bal te vangen. Surkis speelt de bal door. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Perliński de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak passt de bal in één keer door. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacz haalt uit met een fantastische trap. Brokułowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Daar is Szuprytowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Varteresyan rent richting de bal. Varteresyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lokusz met een harde bal richting middenveld. Varteresyan kopt de bal weg. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Semeraro met een sublieme pass. Varteresyan speelt de bal door. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Water FC - Mantys Łódź 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Water FC 70%, Mantys Łódź 30%.
Water FC - Mantys Łódź 0:3

46e minuut.
Cyniak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Perliński kopt de bal weg. Surkis is nu in balbezit. Surkis geeft een hoge lob. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Perliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bas met een snelle inworp. Varteresyan rent richting de bal. Varteresyan geeft een hoge lob. Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szuprytowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Water FC - Mantys Łódź 0:4

60e minuut.
Semeraro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bas heeft problemen om de bal te vangen. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Water FC - Mantys Łódź 0:5

61e minuut.
Cyniak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Retlewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wodecki geeft een hoge lob. Radacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Brokułowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varteresyan speelt de bal door. Szuprytowski rent richting de bal. Varteresyan is nu in balbezit. Varteresyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Retlewski is nu in balbezit. Retlewski geeft een hoge lob. Varteresyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Water FC - Mantys Łódź 0:6

70e minuut.
Szuprytowski rent richting de bal. Varteresyan rent richting de bal. Varteresyan passt de bal met de wreef. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Water FC - Mantys Łódź 0:7

74e minuut.
Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko probeert naar een medespeler te passen. Bogacz rent richting de bal. Szuprytowski onderschept slim de pass. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Doeltrap. Derlicki komt het veld opgelopen. Gnoiński trapt de bal weg van het doel. Bas is nu in balbezit. Bas geeft de bal voor. Szuprytowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Water FC - Mantys Łódź 0:8

78e minuut.
Pudełko heeft problemen om de bal te vangen. Varteresyan is nu in balbezit. Varteresyan passt de bal zonder na te denken. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Semeraro passt de bal zonder na te denken. Varteresyan rent richting de bal. Varteresyan geeft een hoge lob. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sałek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Water FC 80%, Mantys Łódź 20%.
Water FC - Mantys Łódź 0:8