Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły kojaka ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE
523 Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Czaplicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak onderschept slim de pass. Jędrzejak speelt de bal door. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 1:0

10e minuut.
Wagarowicz kopt de bal weg. Daar is Warsiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostel is nu in balbezit. Kula onderschept slim de pass. Kula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wagarowicz. Smolarow wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Smolarow kan niet meer verder spelen. Magosz komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Apostel verovert de bal door een tackle van achteren. Apostel geeft een hoge lob. Daar is Czaplicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukla is nu in balbezit. Kukla schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orły kojaka - ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły kojaka 60%, ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły kojaka - ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 1:1

51e minuut.
Bobkowski met een sublieme pass. Jędrzejak met een sublieme pass. Kula is nu in balbezit. Kula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 2:1

59e minuut.
Siekalski rent richting de bal. Czaplicki onderschept slim de pass. Czaplicki passt de bal in één keer door. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla schiet op doel. Świątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

86e minuut.
Poziemski passt de bal zonder na te denken. Siekalski rent richting de bal. Siekalski speelt de bal door. Kula is nu in balbezit. Kula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły kojaka - ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły kojaka 49%, ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 51%.
Orły kojaka - ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 3:1