Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Strzelna Team Fortuna Wyry
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


12e minuut.
Owczarek is nu in balbezit. Różycki is nu in balbezit. Pawluk is nu in balbezit. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Śledź geeft een lange en hoge pass. Inworp. Godlewski met de inworp. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bądos met een sublieme pass. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski passt de bal zonder na te denken. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Łodyga met een sublieme pass. Pawluk met een sublieme pass. Płuciennik rent richting de bal. Różycki onderschept slim de pass. Różycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strzelna Team 58%, Fortuna Wyry 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Strzelna Team - Fortuna Wyry 0:0

48e minuut.
Godlewski rent richting de bal. Godlewski geeft een hoge lob. Daar is Śledź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki rent richting de bal. Różycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zimnicki passt de bal zonder na te denken. Muciek rent richting de bal. Religa begaat een overtreding. Religa krijgt een gele kaart. Muciek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zimnicki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Marciński bokst de bal weg.

65e minuut.
Łodyga met een sublieme pass. Zimnicki rent richting de bal. Zimnicki passt de bal in één keer door. Muciek is nu in balbezit. Muciek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bądos is nu in balbezit. Religa bereikt de bal nog maar net als eerste. Religa passt de bal in één keer door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ... Wolik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Stankiewicz kopt de bal weg. Pimek rent richting de bal. Zimnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Zimnicki schiet op doel. Marciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strzelna Team 39%, Fortuna Wyry 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Strzelna Team - Fortuna Wyry 0:0