Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Strzelna Team Barwinek
Normal Tactiek moja
45% Balbezit 55%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
19.3 gemiddelde waardering 45
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Zimnicki is nu in balbezit. Evrard verovert de bal door een tackle van achteren. Evrard passt de bal met de wreef. Çanakkale rent richting de bal. Çanakkale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Çanakkale kopt de bal weg. Klungelig pakt Evrard de bal. Evrard passt de bal in één keer door. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Oliver rent richting de bal. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele passt de bal in één keer door. Oliver rent richting de bal. Oliver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:1

13e minuut.
Lato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft de bal voor. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:2

16e minuut.
Zimnicki geeft een lange en hoge pass. Köyatası onderschept slim de pass. Lato rent richting de bal. Lato geeft een hoge lob. Oliver springt en kopt de bal. Paal! Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:3

20e minuut.
Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale geeft de bal voor. Daar is Owczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele geeft de bal voor. Ujazdowski heeft problemen om de bal te vangen. Oliver rent richting de bal. Oliver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:4

23e minuut.
van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele geeft de bal voor. Siekierecki probeert de bal aan de voet te houden. Ghica is nu in balbezit. Ghica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kielar kopt de bal weg. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard met een sublieme pass. Oliver rent richting de bal. Oliver schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Evrard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evrard probeert naar een medespeler te passen. Oliver rent richting de bal. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Siekierecki heeft problemen om de bal te vangen. Siekierecki geeft een lange en hoge pass. Muciek is nu in balbezit. Divljak verovert de bal door een tackle van achteren. Divljak geeft een lange en hoge pass. Wolik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:5

31e minuut.
Płuciennik heeft problemen om de bal te vangen. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard passt de bal met de wreef. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Çanakkale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çanakkale geeft een hoge lob. Śledź kan de bal niet met de borst controleren. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Oliver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz onderschept slim de pass. Oliver is nu in balbezit. Oliver haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Śledź geeft de bal voor. Kielar kopt de bal weg. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strzelna Team 86%, Barwinek 14%.
FC Strzelna Team - Barwinek 0:6

47e minuut.
Surowiec is nu in balbezit. Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale geeft een hoge lob. Oliver is nu in balbezit. Oliver haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Śledź trapt de bal weg. Daar is Stankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evrard speelt de bal door. Oliver is nu in balbezit. Oliver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:7

52e minuut.
Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale onderschept slim de pass. Çanakkale geeft een lange en hoge pass. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:8

55e minuut.
Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica geeft de bal voor. Klungelig pakt van de Kasteele de bal. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:9

57e minuut.
Ujazdowski kopt de bal weg. Daar is Kielar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielar geeft de bal voor. Oliver controleert de bal met de borst. Oliver haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Wolik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:10

59e minuut.
Ghica rent richting de bal. Ghica geeft een hoge lob. Daar is Śledź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Kasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele geeft de bal voor. Wolik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Köyatası met een sublieme pass. Daar is Lato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lato geeft een lange en hoge pass. Oliver is nu in balbezit. Oliver draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hári verovert de bal door een tackle van achteren. Hári passt de bal zonder na te denken. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale geeft de bal voor. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:11

64e minuut.
Stankiewicz rent richting de bal. Stankiewicz passt de bal met de wreef. Ujazdowski is nu in balbezit. van de Kasteele onderschept slim de pass. van de Kasteele schiet op doel. Wolik bokst de bal weg.

70e minuut.
Siekierecki geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Smochowicki stond buitenspel. Lato maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Śledź heeft problemen om de bal te vangen. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Evrard passt de bal zonder na te denken. Lato is nu in balbezit. Lato speelt de bal door. Oliver rent richting de bal. Oliver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Smochowicki is nu in balbezit. Smochowicki geeft een lange en hoge pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver rent richting de bal. Oliver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:12

79e minuut.
Klungelig pakt van de Kasteele de bal. van de Kasteele met een sublieme pass. Oliver is nu in balbezit. Oliver draait met de bal, schiet en ... Wolik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:13

81e minuut.
Kotkiewicz geeft de bal voor. Owczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Oliver rent richting de bal. Oliver schiet op doel. Wolik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Evrard geeft een hoge lob. Daar is van de Kasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap. Wolik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:14

86e minuut.
Inworp. Lato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard geeft een hoge lob. Wolik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Strzelna Team - Barwinek 0:15

88e minuut.
Lato met een snelle inworp. Daar is Evrard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evrard geeft de bal voor. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ... Wolik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Owczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele onderschept slim de pass. van de Kasteele schiet op doel. Wolik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Strzelna Team 86%, Barwinek 14%.
FC Strzelna Team - Barwinek 0:15