Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RespectTeam KS Jano
442 Tactiek 2
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
13 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten good
average Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Karavidas kopt de bal weg. Klungelig pakt Strojek de bal. Di Geso geeft de bal voor. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Mojżysz de bal. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim passt de bal met de wreef. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Barbarosoğlu rent richting de bal. Schmieder verovert de bal door een tackle van achteren. Schmieder geeft een lange en hoge pass. Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap. Ren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szkrabik rent richting de bal. Szkrabik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - KS Jano 0:1

10e minuut.
Karavidas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szkrabik de bal. Akaslan speelt de bal door. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Strojek heeft problemen om de bal te vangen. Akaslan verovert de bal door een tackle van achteren. Akaslan met een sublieme pass. Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - KS Jano 0:2

21e minuut.
Karavidas probeert naar een medespeler te passen. Janke is nu in balbezit. Janke passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Kutlagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkrabik is nu in balbezit. Dragon rent richting de bal. Szkrabik onderschept slim de pass. Szkrabik haalt uit met een fantastische trap. Ren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Barbarosoğlu passt de bal in één keer door. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Akaslan begaat een overtreding. Akaslan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Abdul-Rahim kopt de bal weg. Daar is Karavidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karavidas passt de bal in één keer door. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Strojek heeft problemen om de bal te vangen. Di Geso met een sublieme pass. Naujoks speelt de bal door. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. Krishna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Di Geso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stadnik. Di Geso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mojżysz met een snel genomen vrije trap. Naujoks kopt de bal weg. Csákváry geeft de bal voor. Szkrabik is nu in balbezit. Szkrabik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RespectTeam 64%, KS Jano 36%.
RespectTeam - KS Jano 0:2

52e minuut.
Schmieder kopt de bal weg. Akaslan is nu in balbezit. Akaslan passt de bal zonder na te denken. Szkrabik rent richting de bal. Szkrabik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Akaslan speelt de bal door. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naujoks. Naujoks krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Csákváry geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Naujoks kopt de bal weg. Stadnik heeft problemen om de bal te vangen. Di Geso is nu in balbezit. Di Geso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Karavidas rent richting de bal. Stadnik rent richting de bal. Stadnik met een sublieme pass. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zamfirescu geeft een lange en hoge pass. Abdul-Rahim kopt de bal weg. Wangels is nu in balbezit. Barbarosoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Szkrabik is nu in balbezit. Strojek verovert de bal door een tackle van achteren. Strojek passt de bal met de wreef. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Karavidas probeert naar een medespeler te passen. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janke rent richting de bal. Kutlagić verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlagić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Karavidas met een sublieme pass. Di Geso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Geso passt de bal zonder na te denken. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Janke bereikt de bal nog maar net als eerste. Janke probeert naar een medespeler te passen. Csákváry probeert naar een medespeler te passen. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - KS Jano 0:3

81e minuut.
Strojek met een sublieme pass. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu passt de bal in één keer door. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ren probeert naar een medespeler te passen. Karavidas kopt de bal weg. Szkrabik is nu in balbezit. Szkrabik schiet op doel. Ren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Akaslan passt de bal met de wreef. Ciemny is nu in balbezit. Ciemny met een sublieme pass. Szkrabik rent richting de bal. Szkrabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - KS Jano 0:4

89e minuut.
Janke heeft problemen om de bal te vangen. Janke geeft een hoge lob. Barbarosoğlu kopt de bal weg. Abdul-Rahim heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Rahim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RespectTeam 67%, KS Jano 33%.
RespectTeam - KS Jano 0:4