Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0074
  • Stadion: Ostrovia Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2151
Ostrovia FC Salut
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Na een snelle pass probeert Sfora de bal onder controle te krijgen. Jędrysik rent richting de bal. Sfora onderschept slim de pass. Mańkowski rent richting de bal. Mańkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrovia - FC Salut 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Sawko de bal. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło passt de bal in één keer door. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz schiet op doel. Niedzielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostrovia - FC Salut 1:1

22e minuut.
Fajdowicz probeert de bal aan de voet te houden. Konowalski is nu in balbezit. Fajdowicz onderschept slim de pass. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrovia - FC Salut 1:2

36e minuut.
Wyparło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sawko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło met een sublieme pass. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Świerczok rent richting de bal. Sawko verovert de bal door een tackle van achteren. Sawko geeft de bal voor. Sfora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrovia 47%, FC Salut 53%.
Ostrovia - FC Salut 1:2

47e minuut.
Wyparło rent richting de bal. Wyparło passt de bal met de wreef. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz schiet op doel. Niedzielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrovia - FC Salut 1:3

59e minuut.
Święciński kopt de bal weg. Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik met een sublieme pass. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mańkowski geeft de bal voor. Gajowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowiak met een sublieme pass. Daar is Siewielec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewielec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siewielec met de inworp. Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski schiet op doel. Piechota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrovia - FC Salut 2:3

84e minuut.
Sygiet probeert de bal aan de voet te houden. Brozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygiet maakt een afschuwelijke overtreding. Sygiet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrovia 50%, FC Salut 50%.
Ostrovia - FC Salut 2:3