Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obserwatorzy RespectTeam
532 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 38.2
zwak Schieten solide
matig Passen matig
slecht Verdedigen goed


7e minuut.
Moreira met een snelle inworp. Citko geeft een hoge lob. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş haalt uit met een fantastische trap. Ren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - RespectTeam 1:0

8e minuut.
Abdul-Rahim passt de bal zonder na te denken. Strojek rent richting de bal. Strojek passt de bal in één keer door. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş draait met de bal, schiet en ... Ren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bouillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouillet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Barbarosoğlu kopt de bal weg. Campillo speelt de bal door. Daar is Drăguş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Vécsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Citko is nu in balbezit. Strojek verovert de bal door een tackle van achteren. Strojek met een sublieme pass. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Połubiński geeft een hoge lob. Citko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Obserwatorzy - RespectTeam 1:1

18e minuut.
Śliż bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu onderschept slim de pass. Wicke is nu in balbezit. Barbarosoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - RespectTeam 1:2

23e minuut.
Campillo heeft problemen om de bal te vangen. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu passt de bal in één keer door. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim schiet op doel. Vécsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Chojna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu geeft de bal voor. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - RespectTeam 1:3

34e minuut.
Zamfirescu onderschept slim de pass. Zamfirescu met een sublieme pass. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna met een sublieme pass. Valihora onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - RespectTeam 1:4

35e minuut.
Citko probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Komornicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Komornicki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Barbarosoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barbarosoğlu kan niet meer verder spelen. Załuski komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguş met een sublieme pass. Bouillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - RespectTeam 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obserwatorzy 55%, RespectTeam 45%.
Obserwatorzy - RespectTeam 2:4

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Citko de bal onder controle te krijgen. Strojek rent richting de bal. Strojek speelt de bal door. Załuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuski draait met de bal, schiet en ... Vécsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - RespectTeam 2:5

56e minuut.
Bouillet is nu in balbezit. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim met een sublieme pass. Daar is Załuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Załuski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Strojek rent richting de bal. Strojek speelt de bal door. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ... Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - RespectTeam 2:6

67e minuut.
Meireles geeft de bal voor. Bouillet kopt de bal weg. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş draait met de bal, schiet en ... Ren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - RespectTeam 3:6

69e minuut.
Połubiński geeft de bal voor. Chojna rent richting de bal. Śliż begaat een overtreding. Śliż krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Śliż speelt de bal door. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş passt de bal in één keer door. Bouillet rent richting de bal. Bouillet schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Połubiński met een sublieme pass. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ... Vécsey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - RespectTeam 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obserwatorzy 65%, RespectTeam 35%.
Obserwatorzy - RespectTeam 3:7