Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0074
  • Stadion: KS Jano Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5767
KS Jano Obserwatorzy
2 Tactiek 532
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 28
solid Schieten poor
solid Passen average
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Śliż onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mojżysz met een snelle inworp. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Schmieder probeert naar een medespeler te passen. Mojżysz speelt de bal door. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal in één keer door. Łazar geeft een lange en hoge pass. Vécsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Csákváry geeft een lange en hoge pass. Campillo heeft problemen om de bal te vangen. Padilha is nu in balbezit. Padilha haalt uit met een fantastische trap. Vécsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Obserwatorzy 1:0

23e minuut.
Bouillet is nu in balbezit. Csákváry onderschept slim de pass. Csákváry passt de bal met de wreef. Padilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bouillet met een sublieme pass. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangels begaat een overtreding. Drăguş wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Drăguş kan niet meer verder spelen. Cienfuegos komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Meireles geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boss met de inworp. Siljanovski rent richting de bal. Siljanovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Villanueva passt de bal in één keer door. Siljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siljanovski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Campillo de bal onder controle te krijgen. Łazar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Padilha de bal. Citko is nu in balbezit. Padilha maakt een afschuwelijke overtreding. Padilha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jano 40%, Obserwatorzy 60%.
KS Jano - Obserwatorzy 1:0

48e minuut.
Csákváry speelt de bal door. Padilha rent richting de bal. Villanueva rent richting de bal. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Obserwatorzy 2:0

54e minuut.
Campillo geeft een lange en hoge pass. Moreira kopt de bal weg. Padilha is nu in balbezit. Padilha draait met de bal, schiet en ... Vécsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Obserwatorzy 3:0

57e minuut.
Villanueva probeert de bal aan de voet te houden. Łazar is nu in balbezit. Łazar geeft de bal voor. Padilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilha draait met de bal, schiet en ... Vécsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Boss verovert de bal door een tackle van achteren. Boss geeft een hoge lob. Padilha kopt de bal weg. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel. Vécsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Valihora begaat een overtreding. Villanueva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łazar wilt de vrije trap nemen. Padilha probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Obserwatorzy 4:0

69e minuut.
Krishna probeert naar een medespeler te passen. Łazar kopt de bal weg. Klungelig pakt Campillo de bal. Padilha is nu in balbezit. Padilha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Kutlagić komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Csákváry passt de bal zonder na te denken. Łazar rent richting de bal. Łazar met een sublieme pass. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Obserwatorzy 5:0

75e minuut.
Valihora passt de bal zonder na te denken. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea passt de bal zonder na te denken. Bouillet rent richting de bal. Bouillet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Krishna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Boss verovert de bal door een tackle van achteren. Boss geeft de bal voor. Campillo verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łazar zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Prunea kopt de bal weg. Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry met een sublieme pass. Kutlagić heeft problemen om de bal te vangen. Kutlagić draait met de bal, schiet en ... Vécsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siljanovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Obserwatorzy 6:0

85e minuut.
Mojżysz geeft een hoge lob. Villanueva speelt de bal door. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap. Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Obserwatorzy 7:0

87e minuut.
Campillo is nu in balbezit. Siljanovski onderschept slim de pass. Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić draait met de bal, schiet en ... Vécsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Obserwatorzy 8:0

89e minuut.
Prunea rent richting de bal. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva speelt de bal door. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Obserwatorzy 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jano 30%, Obserwatorzy 70%.
KS Jano - Obserwatorzy 9:0