Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0074
  • Stadion: Banned Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2896
Banned KS Jano
Normal Tactiek 2
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 41.6
zwak Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Boss bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kopacz zijn tegenspeler op de grond. Boss is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csákváry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kutlagić controleert de bal met de borst. Kutlagić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Skrzypiec de bal onder controle te krijgen. Szatkowski bokst de bal weg. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:1

8e minuut.
Mierkiewicz rent richting de bal. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Łazar rent richting de bal. Łazar geeft een hoge lob. Padilha krijgt zijn hoofd ertegen. Azgın rent richting de bal. Azgın geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Daar is Mierkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva geeft de bal voor. Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap. Szatkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Azgın zal de hoekschop nemen. Szatkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Csákváry verovert de bal door een tackle van achteren. Csákváry geeft een lange en hoge pass. Villanueva kopt de bal weg. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:2

22e minuut.
Padilha draait met de bal, schiet en ... Brokowski probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łazar neemt de hoekschop. Padilha maakt een snoekduik en kopt de bal. Szatkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:3

35e minuut.
Csákváry passt de bal met de wreef. Kutlagić heeft problemen om de bal te vangen. Kutlagić passt de bal zonder na te denken. Villanueva rent richting de bal. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Łazar speelt de bal door. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva met een sublieme pass. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:4

39e minuut.
Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Padilha rent richting de bal. Padilha haalt uit met een fantastische trap. Kutlagić heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łazar met een snelle inworp. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva geeft de bal voor. Kutlagić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banned 70%, KS Jano 30%.
Banned - KS Jano 0:4

50e minuut.
Kutlagić is nu in balbezit. Skrzypiec is nu in balbezit. Kutlagić verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap. Szatkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Padilha is nu in balbezit. Padilha speelt de bal door. Csákváry met een sublieme pass. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Furtado trapt de bal weg van het doel. Dwójak kopt de bal weg. Csákváry met een sublieme pass. Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:5

61e minuut.
Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilha is nu in balbezit. Padilha schiet op doel. Brokowski probeert de bal aan de voet te houden. Szatkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:6

63e minuut.
Padilha probeert naar een medespeler te passen. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić passt de bal zonder na te denken. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kutlagić is nu in balbezit. Skrzypiec rent richting de bal. Kutlagić verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:7

70e minuut.
Grabkowski kopt de bal weg. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry probeert naar een medespeler te passen. Padilha is nu in balbezit. Padilha geeft een lange en hoge pass. Paal! Szatkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:8

73e minuut.
Padilha is nu in balbezit. Padilha passt de bal in één keer door. Skrzypiec probeert naar een medespeler te passen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva draait met de bal, schiet en ... Szatkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Boss geeft de bal voor. Wysocki heeft problemen om de bal te vangen. Csákváry probeert naar een medespeler te passen. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:9

75e minuut.
Dwójak heeft problemen om de bal te vangen. Kutlagić is nu in balbezit. Padilha is nu in balbezit. Padilha schiet op doel. Szatkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:10

77e minuut.
Wysocki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azgın met de inworp. Padilha is nu in balbezit. Padilha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Brokowski speelt de bal door. Klungelig pakt Csákváry de bal. Csákváry speelt de bal door. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:11

85e minuut.
Szatkowski trapt de bal weg. Azgın kopt de bal weg. Wysocki is nu in balbezit. Padilha verovert de bal door een tackle van achteren. Padilha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:12

87e minuut.
Kopacz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dwójak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dwójak passt de bal met de wreef. Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boss verovert de bal door een tackle van achteren. Boss met een sublieme pass. Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banned - KS Jano 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banned 68%, KS Jano 32%.
Banned - KS Jano 0:13