Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obserwatorzy Ostrovia
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
average Passen hopeless
poor Verdedigen average


2e minuut.
Niedzielski trapt de bal weg. Wicke kopt de bal weg. Klungelig pakt Fordamski de bal. Bouillet is nu in balbezit. Bouillet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cienfuegos probeert naar een medespeler te passen. Bouillet is nu in balbezit. Wicke rent richting de bal. Bouillet is nu in balbezit. Bouillet schiet op doel. Niedzielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Konowalski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Śliż met de inworp. Wicke is nu in balbezit. Wicke geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Komornicki passt de bal zonder na te denken. Sawko probeert de bal aan de voet te houden. Wicke rent richting de bal. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cienfuegos verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuegos speelt de bal door. Klungelig pakt Bouillet de bal. Bouillet haalt uit met een fantastische trap. Niedzielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Sawko is nu in balbezit. Śliż verovert de bal door een tackle van achteren. Śliż geeft de bal voor. Bouillet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouillet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Ostrovia 1:0

23e minuut.
Moreira met een sublieme pass. Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Citko krijgt een gele kaart. Mańkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Wicke speelt de bal door. Bouillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos is nu in balbezit. Cienfuegos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Ostrovia 2:0

31e minuut.
Meireles geeft een hoge lob. Cienfuegos rent richting de bal. Cienfuegos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bouillet de bal. Bouillet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Ostrovia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obserwatorzy 32%, Ostrovia 68%.
Obserwatorzy - Ostrovia 3:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreira met de inworp. Wicke kan de bal niet met de borst controleren. Myśliwiec rent richting de bal. Citko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Siewielec rent richting de bal. Mańkowski is nu in balbezit. Mańkowski probeert naar een medespeler te passen. Sfora rent richting de bal. Sfora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obserwatorzy 30%, Ostrovia 70%.
Obserwatorzy - Ostrovia 3:0