Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0074
  • Stadion: KS Jano Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9242
KS Jano Ostrovia
2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 19
solid Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Mojżysz verovert de bal door een tackle van achteren. Łazar probeert naar een medespeler te passen. Kutlagić heeft problemen om de bal te vangen. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap. Konowalski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Ostrovia 1:0

6e minuut.
Siljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić is nu in balbezit. Siljanovski is nu in balbezit. Siljanovski schiet op doel. Niedzielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Ostrovia 2:0

10e minuut.
Fordamski is nu in balbezit. Csákváry verovert de bal door een tackle van achteren. Csákváry met een sublieme pass. Siljanovski rent richting de bal. Siljanovski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Ostrovia 3:0

10e minuut.
Kurzepa kan de bal niet met de borst controleren. Siljanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Siljanovski passt de bal in één keer door. Kutlagić heeft problemen om de bal te vangen. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva met een sublieme pass. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap. Niedzielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Ostrovia 4:0

22e minuut.
Kurzepa is nu in balbezit. Azgın onderschept slim de pass. Azgın passt de bal in één keer door. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap. Niedzielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Ostrovia 5:0

28e minuut.
Łazar heeft problemen om de bal te vangen. Csákváry rent richting de bal. Csákváry speelt de bal door. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Ostrovia 6:0

30e minuut.
Sygiet rent richting de bal. Sygiet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csákváry geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Siljanovski kopt de bal weg. Myśliwiec probeert de bal aan de voet te houden. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić schiet op doel. Niedzielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siljanovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łazar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Konowalski kopt de bal weg. Siljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siljanovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Kubień de bal. Siljanovski is nu in balbezit. Siljanovski speelt de bal door. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jano 23%, Ostrovia 77%.
KS Jano - Ostrovia 6:0

55e minuut.
Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Siljanovski rent richting de bal. Siljanovski passt de bal in één keer door. Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Konowalski heeft problemen om de bal te vangen. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry passt de bal zonder na te denken. Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Łazar kopt de bal weg. Kurzepa heeft problemen om de bal te vangen. Csákváry probeert naar een medespeler te passen. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Niedzielski trapt de bal weg. Myśliwiec heeft problemen om de bal te vangen. Csákváry probeert naar een medespeler te passen. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Azgın probeert de bal met de borst te controleren. Azgın met een sublieme pass. Kutlagić rent richting de bal. Siljanovski is nu in balbezit. Siljanovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Niedzielski met een harde bal richting middenveld. Villanueva kopt de bal weg. Klungelig pakt Kutlagić de bal. Siljanovski is nu in balbezit. Siljanovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łazar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kurzepa de bal. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Ostrovia 7:0

72e minuut.
Azgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Azgın passt de bal zonder na te denken. Kutlagić is nu in balbezit. Siljanovski rent richting de bal. Siljanovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Ostrovia 8:0

77e minuut.
Konowalski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azgın zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva geeft een hoge lob. Paal!

79e minuut.
Inworp. Azgın met een snelle inworp. Villanueva speelt de bal door. Siljanovski is nu in balbezit. Siljanovski haalt uit met een fantastische trap. Niedzielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Ostrovia 9:0

81e minuut.
Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar geeft een lange en hoge pass. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Siljanovski onderschept slim de pass. Siljanovski passt de bal zonder na te denken. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić draait met de bal, schiet en ... Fordamski probeert de bal aan de voet te houden. Niedzielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gajowiak is nu in balbezit. Siljanovski onderschept slim de pass. Siljanovski passt de bal met de wreef. Kutlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlagić schiet op doel. Niedzielski bokst de bal weg.

89e minuut.
Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry passt de bal zonder na te denken. Siljanovski rent richting de bal. Siljanovski draait met de bal, schiet en ... Fordamski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jano - Ostrovia 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jano 18%, Ostrovia 82%.
KS Jano - Ostrovia 10:0