Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hetman Łódź Mgliste Jeżozwierze
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kurowski passt de bal met de wreef. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek onderschept slim de pass. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Śmiałek geeft een hoge lob. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Zahorski met een sublieme pass. Topolek is nu in balbezit. Kurowski rent richting de bal. Kurowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kukuła de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bosek geeft een lange en hoge pass. Ziutek heeft problemen om de bal te vangen. Kukuła is nu in balbezit. Kurowski onderschept slim de pass. Kurowski schiet op doel. Okrzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hetman Łódź 60%, Mgliste Jeżozwierze 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hetman Łódź - Mgliste Jeżozwierze 0:0

51e minuut.
Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzchowski geeft een hoge lob. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hetman Łódź - Mgliste Jeżozwierze 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hetman Łódź 44%, Mgliste Jeżozwierze 56%.
Hetman Łódź - Mgliste Jeżozwierze 0:1