Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Amatorzy AntyRobaczki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Święconek geeft een lange en hoge pass. Pęczak rent richting de bal. Met opzet legt Chrapek zijn tegenspeler op de grond. Pęczak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pęczak kan niet meer verder spelen. Pietrasiak komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Święconek rent richting de bal. Burlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Szewc rent richting de bal. Szewc geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mrowiński met een sublieme pass. Pietrasiak is nu in balbezit. Smotarski probeert naar een medespeler te passen. Radler bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Chrapek de bal. Chrapek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mrowiński de bal onder controle te krijgen. Radler bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sawala trapt de bal weg. Gajdzik heeft problemen om de bal te vangen. Dolas met een sublieme pass. Radler rent richting de bal. Radler draait met de bal, schiet en ... Lewandowski bokst de bal weg.

26e minuut.
Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek speelt de bal door. Smotarski met een sublieme pass. Daar is Radler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radler schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Amatorzy 56%, AntyRobaczki 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Amatorzy - AntyRobaczki 0:0

48e minuut.
Dolas passt de bal met de wreef. Mrowiński geeft een hoge lob. Daar is Tokaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Amatorzy - AntyRobaczki 1:0

66e minuut.
Gajdzik kopt de bal weg. Daar is Święconek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szewc is nu in balbezit. Szewc haalt uit met een fantastische trap. Oryszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Amatorzy - AntyRobaczki 2:0

71e minuut.
Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura onderschept slim de pass. Delura geeft de bal voor. Czpiotek rent richting de bal. Czpiotek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Amatorzy 40%, AntyRobaczki 60%.
SK Amatorzy - AntyRobaczki 2:0