Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nafta Gorlice Red CommunisT
Defend Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Pielecha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorząd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kusiak rent richting de bal. Kusiak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dębicki trapt de bal weg van het doel. Tomczuk kopt de bal weg. Górkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kucz met een sublieme pass. Pernak is nu in balbezit. Pernak schiet op doel. Szwarczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dębicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Prawdzic speelt de bal door. Tomczuk geeft een hoge lob. Golański probeert de bal aan de voet te houden. Pernak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szwarczewski trapt de bal weg. Fodrowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pasierb de bal onder controle te krijgen. Pernak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nafta Gorlice - Red CommunisT 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nafta Gorlice 63%, Red CommunisT 37%.
FC Nafta Gorlice - Red CommunisT 0:1

54e minuut.
Kusiak speelt de bal door. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd probeert naar een medespeler te passen. Pernak rent richting de bal. Pernak draait met de bal, schiet en ... Dębicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Szwarczewski geeft een hoge lob. Inworp. Miemiec met een snelle inworp. Kusiak is nu in balbezit. Kusiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fodrowski controleert de bal met de borst. Górkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Górkiewicz passt de bal in één keer door. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fodrowski probeert naar een medespeler te passen. Pernak is nu in balbezit. Pasierb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pernak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pernak kan niet meer verder spelen. Molitorys komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Szwarczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarczewski geeft een hoge lob. Skarżyński kopt de bal weg. Skarżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarżyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dębicki trapt de bal weg. Ryczel kopt de bal weg. Górkiewicz controleert de bal met de borst. Molitorys rent richting de bal. Molitorys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nafta Gorlice 61%, Red CommunisT 39%.
FC Nafta Gorlice - Red CommunisT 0:1