Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Destroyers-tg AroTeam
4 Tactiek 2ATT
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 43.3
hopeless Schieten average
poor Passen solid
poor Verdedigen average


4e minuut.
Rzeźniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Rančić is nu in balbezit. Rzeźniczek onderschept slim de pass. Rzeźniczek schiet op doel. Caxaría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sznajder bokst de bal weg.

10e minuut.
Spinu kopt de bal weg. Koniarek is nu in balbezit. Koniarek geeft de bal voor. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów haalt uit met een fantastische trap. Sznajder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Krauze geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nizielski met een snelle inworp. Karpów rent richting de bal. Karpów geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Koniarek speelt de bal door. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan met een sublieme pass. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek haalt uit met een fantastische trap. Sznajder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bolovan speelt de bal door. Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniarek speelt de bal door. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Karpów rent richting de bal. Karpów geeft een hoge lob. Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koniarek de bal. Koniarek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bolovan passt de bal met de wreef. Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destroyers-tg 81%, AroTeam 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Destroyers-tg - AroTeam 0:0

49e minuut.
Rančić probeert de bal met de borst te controleren. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek passt de bal in één keer door. Koniarek rent richting de bal. Koniarek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rančić is nu in balbezit. Rzeźniczek is nu in balbezit. Caturegli is nu in balbezit. Rzeźniczek onderschept slim de pass. Rzeźniczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Krauze kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolovan de bal. Caxaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek onderschept slim de pass. Rzeźniczek haalt uit met een fantastische trap. Sznajder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - AroTeam 0:1

61e minuut.
Koniarek passt de bal met de wreef. Nizielski is nu in balbezit. Nizielski met een sublieme pass. Karpów rent richting de bal. Karpów schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Koniarek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korynt komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nizielski rent richting de bal. Nizielski geeft een lange en hoge pass. Caturegli heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destroyers-tg 86%, AroTeam 14%.
Destroyers-tg - AroTeam 0:1