Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Amatorzy LKS WYSZANÓW
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


25e minuut.
Michniewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gajdzik rent richting de bal. Musio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Musio krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cywiński kopt de bal weg. Szewc kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazimierczak. Szewc raakt geblesseerd tijdens het duel. Gajdzik wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Michniewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajdzik rent richting de bal. Musio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Musio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Gdeszyński geeft een hoge lob. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski geeft een lange en hoge pass. Basara is nu in balbezit. Basara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Amatorzy 52%, LKS WYSZANÓW 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Amatorzy - LKS WYSZANÓW 0:0

65e minuut.
Inworp. Delura met de inworp. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewc onderschept slim de pass. Szewc geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Wnukowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Czpiotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czpiotek passt de bal zonder na te denken. Szewc is nu in balbezit. Szewc schiet op doel. Ługowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cywiński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Amatorzy - LKS WYSZANÓW 1:0

89e minuut.
Pietrasiak geeft de bal voor. Mikita kopt de bal weg. Daar is Gdeszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szewc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mikita kan de bal niet met de borst controleren. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikita begaat een overtreding. Mikita krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Amatorzy 35%, LKS WYSZANÓW 65%.
SK Amatorzy - LKS WYSZANÓW 1:0