Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0075
  • Stadion: AroTeam Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3994
AroTeam FC Nafta Gorlice
2ATT Tactiek Defend
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 24.1
redelijk Schieten matig
uitstekend Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Spinu probeert naar een medespeler te passen. Szarniak met een sublieme pass. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - FC Nafta Gorlice 1:0

13e minuut.
Golański geeft een hoge lob. Spinu speelt de bal door. Kacperzak heeft problemen om de bal te vangen. Kacperzak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rzeźniczek de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rzeźniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeźniczek speelt de bal door. Szarniak rent richting de bal. Szarniak draait met de bal, schiet en ... Dębicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - FC Nafta Gorlice 2:0

20e minuut.
Nizielski met een sublieme pass. Szarniak heeft problemen om de bal te vangen. Szarniak passt de bal zonder na te denken. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - FC Nafta Gorlice 3:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nizielski met de inworp. Szarniak rent richting de bal. Szarniak draait met de bal, schiet en ... Pielecha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kacperzak speelt de bal door. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek passt de bal zonder na te denken. Szarniak heeft problemen om de bal te vangen. Szarniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak met een sublieme pass. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak schiet op doel. Szwarczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dębicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Inworp. Kucz met een snelle inworp. Prawdzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Prawdzic draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Spinu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Kacperzak de bal. Kacperzak geeft een lange en hoge pass. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - FC Nafta Gorlice 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AroTeam 21%, FC Nafta Gorlice 79%.
AroTeam - FC Nafta Gorlice 4:0

49e minuut.
Spinu probeert naar een medespeler te passen. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak passt de bal in één keer door. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek haalt uit met een fantastische trap. Dębicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Golański geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spinu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kacperzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacperzak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - FC Nafta Gorlice 5:0

59e minuut.
Spinu probeert naar een medespeler te passen. Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak passt de bal in één keer door. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ... Dębicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - FC Nafta Gorlice 6:0

63e minuut.
Nizielski passt de bal met de wreef. Daar is Szarniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarniak passt de bal met de wreef. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - FC Nafta Gorlice 7:0

65e minuut.
Nizielski geeft een hoge lob. Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak geeft de bal voor. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak haalt uit met een fantastische trap. Dębicki bokst de bal weg. Daar is Szarniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Szarniak heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźniczek met een sublieme pass. Nizielski is nu in balbezit. Nizielski geeft de bal voor. Rzeźniczek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rzeźniczek heeft problemen om de bal te vangen. Pasierb rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rzeźniczek. Rzeźniczek krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kacperzak heeft problemen om de bal te vangen. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak onderschept slim de pass. Kacperzak geeft een lange en hoge pass. Szarniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nizielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski speelt de bal door. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Golański de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kacperzak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dębicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - FC Nafta Gorlice 8:0

87e minuut.
Wacławik rent richting de bal. Szarniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szarniak geeft de bal voor. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AroTeam 16%, FC Nafta Gorlice 84%.
AroTeam - FC Nafta Gorlice 8:0