Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0075
  • Stadion: Sadovia Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2507
CF TEGESZSZMEGES Red CommunisT
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwertyński begaat een overtreding. Balicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Polnar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balicki is nu in balbezit. Balicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CF TEGESZSZMEGES - Red CommunisT 1:0

11e minuut.
Kusiak speelt de bal door. Pernak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar is nu in balbezit. Pernak verovert de bal door een tackle van achteren. Pernak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Miemiec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pernak de bal. Polnar onderschept slim de pass. Kusiak is nu in balbezit. Kusiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusiak passt de bal met de wreef. Pernak rent richting de bal. Pernak haalt uit met een fantastische trap. Cieczko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szandarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trocki is nu in balbezit. Trocki geeft de bal voor. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF TEGESZSZMEGES 56%, Red CommunisT 44%.
CF TEGESZSZMEGES - Red CommunisT 1:0

56e minuut.
Wyszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wyszyński geeft de bal voor. Balicki is nu in balbezit. Balicki haalt uit met een fantastische trap. Czwertyński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Skarżyński met de inworp. Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel passt de bal zonder na te denken. Pernak rent richting de bal. Pernak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Polnar met een sublieme pass. Trocki rent richting de bal. Trocki met een sublieme pass. Balicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF TEGESZSZMEGES - Red CommunisT 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF TEGESZSZMEGES 58%, Red CommunisT 42%.
CF TEGESZSZMEGES - Red CommunisT 2:0