Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nafta Gorlice AntyRobaczki
Defend Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kramski met een sublieme pass. Prawdzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Prawdzic passt de bal met de wreef. Kramski is nu in balbezit. Kramski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Prawdzic rent richting de bal. Dolas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prawdzic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasierb zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Górnikowski heeft problemen om de bal te vangen. Kramski rent richting de bal. Kramski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Pasierb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolas verovert de bal door een tackle van achteren. Dolas met een sublieme pass. Kramski is nu in balbezit. Kramski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pasierb is nu in balbezit. Smotarski onderschept slim de pass. Smotarski probeert naar een medespeler te passen. Radler bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Szwarczewski met een harde bal richting middenveld. Dolas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Górkiewicz de bal. Radler is nu in balbezit. Radler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nafta Gorlice 49%, AntyRobaczki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nafta Gorlice - AntyRobaczki 0:0

58e minuut.
Chrapek met een sublieme pass. Wacławik rent richting de bal. Bulzacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulzacki krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Święconek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski is nu in balbezit. Kramski passt de bal met de wreef. Radler bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chrapek probeert naar een medespeler te passen. Święconek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kramski zijn tegenspeler op de grond. Kramski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Wacławik rent richting de bal. Wacławik probeert naar een medespeler te passen. Smotarski probeert naar een medespeler te passen. Radler is nu in balbezit. Radler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nafta Gorlice 66%, AntyRobaczki 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nafta Gorlice - AntyRobaczki 0:0