Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Destroyers-tg Wisła Wola
4 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Georgariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgariou schiet op doel. Chodkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Gallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Tatara kopt de bal weg. Huhtanen geeft de bal voor. Daar is Chodkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Krystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huhtanen verovert de bal door een tackle van achteren. Huhtanen geeft een lange en hoge pass. Daar is Vojnarovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojnarovski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - Wisła Wola 1:0

16e minuut.
Krauze probeert naar een medespeler te passen. Krystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krystek probeert naar een medespeler te passen. Tatara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatara geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gallen rent richting de bal. Gallen geeft de bal voor. Kożusznik heeft problemen om de bal te vangen. Georgariou is nu in balbezit. Georgariou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vojnarovski kopt de bal weg. Gajdziński is nu in balbezit. Georgariou verovert de bal door een tackle van achteren. Georgariou heeft problemen om de bal te vangen. Georgariou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Śmieszek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huhtanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gallen geeft een lange en hoge pass. Daar is Huhtanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huhtanen geeft een lange en hoge pass. Georgariou krijgt zijn hoofd ertegen. Kopertowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - Wisła Wola 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destroyers-tg 58%, Wisła Wola 42%.
Destroyers-tg - Wisła Wola 2:0

52e minuut.
Błaszczyk kopt de bal weg. Krauze bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauze geeft een hoge lob. Daar is Tatara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Caturegli geeft een hoge lob. Daar is Vojnarovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chodkiewicz is nu in balbezit. Vojnarovski onderschept slim de pass. Vojnarovski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - Wisła Wola 3:0

59e minuut.
Klungelig pakt Błaszczyk de bal. Inworp. Huhtanen met de inworp. Gallen kan de bal niet met de borst controleren. Gallen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - Wisła Wola 4:0

65e minuut.
Skolek passt de bal met de wreef. Caturegli is nu in balbezit. Caturegli geeft een lange en hoge pass. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Georgariou passt de bal zonder na te denken. Daar is Gajdziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski schiet op doel. Kopertowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - Wisła Wola 5:0

71e minuut.
Magosz geeft een lange en hoge pass. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhtanen geeft een hoge lob. Georgariou is nu in balbezit. Georgariou draait met de bal, schiet en ... Kopertowski bokst de bal weg.

84e minuut.
Kożusznik heeft problemen om de bal te vangen. Georgariou rent richting de bal. Georgariou passt de bal met de wreef. Tatara is nu in balbezit. Tatara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destroyers-tg 55%, Wisła Wola 45%.
Destroyers-tg - Wisła Wola 5:0