Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RedBull Wrocław Red CommunisT
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Klungelig pakt Lewator de bal. Pernak is nu in balbezit. Lewator begaat een overtreding. Pernak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kusiak komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Samburski rent richting de bal. Samburski geeft de bal voor. Kosiek is nu in balbezit. Pasko onderschept slim de pass. Pasko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Wrocław - Red CommunisT 1:0

31e minuut.
Pasko probeert naar een medespeler te passen. Miemiec is nu in balbezit. Miemiec speelt de bal door. Pernak is nu in balbezit. Pernak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedBull Wrocław 59%, Red CommunisT 41%.
RedBull Wrocław - Red CommunisT 1:0

49e minuut.
Tułodziecki trapt de bal weg van het doel. Inworp. Miemiec met een snelle inworp. Ryczel heeft problemen om de bal te vangen. Ryczel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Poloczek kopt de bal weg. Czwertyński rent richting de bal. Pasko verovert de bal door een tackle van achteren. Pasko haalt uit met een fantastische trap. Golec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Wrocław - Red CommunisT 2:0

64e minuut.
Samburski is nu in balbezit. Samburski probeert naar een medespeler te passen. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kusiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mielczarek rent richting de bal. Czejgis rent richting de bal. Kusiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kusiak krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Fodrowski de bal onder controle te krijgen. Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel probeert naar een medespeler te passen. Pernak is nu in balbezit. Pernak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedBull Wrocław 51%, Red CommunisT 49%.
RedBull Wrocław - Red CommunisT 2:0