Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Jasne AroTeam
Normal Tactiek 2ATT
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 48.6
average Schieten adequate
poor Passen excellent
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Płonka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Heliosz de bal. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak geeft een lange en hoge pass. Szarniak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Rzeźniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan passt de bal zonder na te denken. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kostelecki de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu passt de bal in één keer door. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak geeft een lange en hoge pass. Szarniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sierociński geeft een lange en hoge pass. Kacperzak geeft de bal voor. Rzeźniczek kopt de bal weg. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sierociński rent richting de bal. Bolovan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolovan speelt de bal door. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:1

15e minuut.
Rzeźniczek onderschept slim de pass. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak passt de bal zonder na te denken. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Spinu passt de bal zonder na te denken. Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rzeźniczek de bal. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ... Walęcki bokst de bal weg.

19e minuut.
Klungelig pakt Heliosz de bal. Kacperzak onderschept slim de pass. Kacperzak passt de bal met de wreef. Daar is Szarniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak probeert naar een medespeler te passen. Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:2

21e minuut.
Kuleczka rent richting de bal. Szarniak onderschept slim de pass. Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:3

24e minuut.
Spinu met een sublieme pass. Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak speelt de bal door. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek schiet op doel. Walęcki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:4

25e minuut.
Rzeźniczek heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźniczek geeft een lange en hoge pass. Kuleczka heeft problemen om de bal te vangen. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:5

26e minuut.
Piekarek speelt de bal door. Klungelig pakt Huczała de bal. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ... Walęcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:6

30e minuut.
Szarniak geeft de bal voor. Koman kopt de bal weg. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak schiet op doel. Walęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kostelecki is nu in balbezit. Rzeźniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Szarniak rent richting de bal. Szarniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jasne 85%, AroTeam 15%.
KS Jasne - AroTeam 0:6

46e minuut.
Koman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koman geeft de bal voor. Klungelig pakt Piekarek de bal. Koman rent richting de bal. Koman geeft een lange en hoge pass. Walęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek passt de bal in één keer door. Daar is Kostelecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarniak rent richting de bal. Szarniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:7

55e minuut.
Spinu rent richting de bal. Spinu passt de bal met de wreef. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:8

59e minuut.
Kacperzak probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczek heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ... Szarniak is nu in balbezit. Szarniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:9

61e minuut.
Koman onderschept slim de pass. Koman speelt de bal door. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak draait met de bal, schiet en ... Walęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:10

64e minuut.
Płonka is nu in balbezit. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinu geeft een lange en hoge pass. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kacperzak geeft een hoge lob. Szarniak kopt de bal weg. Bieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:11

69e minuut.
Płonka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kacperzak met een snelle inworp. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bieliński geeft de bal voor. Inworp. Kacperzak met een snelle inworp. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek schiet op doel. Walęcki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:12

79e minuut.
Szarniak is nu in balbezit. Szarniak passt de bal met de wreef. Daar is Rzeźniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarniak rent richting de bal. Szarniak schiet op doel. Walęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak haalt uit met een fantastische trap. Walęcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jasne - AroTeam 0:13

80e minuut.
Piekarek passt de bal in één keer door. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak met een sublieme pass. Daar is Rzeźniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ... Walęcki bokst de bal weg.

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Walęcki niet meer kan verder spelen. Furtek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jasne 86%, AroTeam 14%.
KS Jasne - AroTeam 0:13