Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portland city FC Sadovia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Kisielewski rent richting de bal. Kisielewski met een sublieme pass. Domber geeft de bal voor. Podlipski heeft problemen om de bal te vangen. Staczanowski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goleniec zal de hoekschop nemen. Kisielewski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland city FC - Sadovia 1:0

21e minuut.
Janczarek geeft de bal voor. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buchta. Buchta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portland city FC 63%, Sadovia 37%.
Portland city FC - Sadovia 1:0

50e minuut.
Goleniec geeft een lange en hoge pass. Daar is Przybył, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przybył passt de bal in één keer door. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portland city FC - Sadovia 1:1

58e minuut.
Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski passt de bal met de wreef. Domber bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksandrowicz schiet op doel. Rycak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Łukaszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łukaszewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonk de bal. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Buchta is nu in balbezit. Aleksandrowicz rent richting de bal. Buchta is nu in balbezit. Aleksandrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Portland city FC - Sadovia 1:2

85e minuut.
Domber passt de bal in één keer door. Aleksandrowicz is nu in balbezit. Głogowski rent richting de bal. Aleksandrowicz onderschept slim de pass. Aleksandrowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portland city FC 66%, Sadovia 34%.
Portland city FC - Sadovia 1:2