Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Norton Dżasta Team
MTK_4-4-2 Tactiek wlasna
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 45.6
solid Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Laviano de bal onder controle te krijgen. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera onderschept slim de pass. Laviano verovert de bal door een tackle van achteren. Laviano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Dymacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brizuela is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dymacz. Dymacz krijgt een gele kaart. Brizuela wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Brizuela rent richting de bal. Fiorenzano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brizuela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smagurauskas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neves krijgt zijn hoofd ertegen. Caracoi bokst de bal weg.

21e minuut.
Bărbulescu met een snelle inworp. Dmochowski geeft een hoge lob. Butacu heeft problemen om de bal te vangen. Dmochowski onderschept slim de pass. Dmochowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Norton - Dżasta Team 1:0

25e minuut.
Daar is Girskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girskas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Smagurauskas de bal onder controle te krijgen. Piesiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kołtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Kołtoń passt de bal zonder na te denken. Girskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Girskas geeft de bal voor. Dymacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Quéré bokst de bal weg. Paal!

41e minuut.
Fiorenzano onderschept slim de pass. Fiorenzano passt de bal zonder na te denken. Daar is Kołtoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neves is nu in balbezit. Neves haalt uit met een fantastische trap. Caracoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Norton - Dżasta Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Norton 48%, Dżasta Team 52%.
FC Norton - Dżasta Team 2:0

46e minuut.
Girskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Crossley verovert de bal door een tackle van achteren. Crossley met een sublieme pass. Neves is nu in balbezit. Neves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Crossley verovert de bal door een tackle van achteren. Crossley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Neves de bal. Neves draait met de bal, schiet en ... Laviano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caracoi bokst de bal weg. Laviano is nu in balbezit. Laviano haalt uit met een fantastische trap. Caracoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Norton - Dżasta Team 3:0

52e minuut.
Kołtoń probeert naar een medespeler te passen. Piesiewicz rent richting de bal. Piesiewicz passt de bal in één keer door. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Norton - Dżasta Team 3:1

57e minuut.
Crossley met een sublieme pass. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano passt de bal in één keer door. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera geeft de bal voor. Smagurauskas controleert de bal met de borst. Dymacz rent richting de bal. Dymacz schiet op doel. Quéré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Girskas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Laviano de bal. Laviano probeert naar een medespeler te passen. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves draait met de bal, schiet en ... Caracoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Norton - Dżasta Team 4:1

62e minuut.
Bărbulescu rent richting de bal. Bedra onderschept slim de pass. Bedra met een sublieme pass. Piesiewicz rent richting de bal. Piesiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Piesiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Elgarresta met een sublieme pass. Piesiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Norton - Dżasta Team 4:2

66e minuut.
Jääger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dmochowski de bal. Dmochowski met een sublieme pass. Laviano rent richting de bal. Laviano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Caracoi trapt de bal weg. Piesiewicz kopt de bal weg. Daar is Smagurauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Girskas geeft de bal voor. Daar is Dmochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmochowski probeert naar een medespeler te passen. Butacu is nu in balbezit. Butacu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Dymacz heeft problemen om de bal te vangen. Piesiewicz rent richting de bal. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Norton 55%, Dżasta Team 45%.
FC Norton - Dżasta Team 4:2