Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levvart michu team
Normal Tactiek 352
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.9
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Sosyal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosyal passt de bal met de wreef. Bagrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszewski onderschept slim de pass. Januszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pohjanpalo geeft een hoge lob. Majster kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gettka de bal onder controle te krijgen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Pirotta bokst de bal weg.

18e minuut.
Mądrochowski speelt de bal door. Wewiórski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mądrochowski. Mądrochowski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kober passt de bal zonder na te denken. Mądrochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kober tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mądrochowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mądrochowski kan niet meer verder spelen. Tysiąc komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gospodarek verovert de bal door een tackle van achteren. Gospodarek geeft een hoge lob. Pohjanpalo heeft problemen om de bal te vangen. Szałachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szałachowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levvart 53%, michu team 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levvart - michu team 0:0

50e minuut.
Grelecki passt de bal zonder na te denken. Kober is nu in balbezit. Kober passt de bal in één keer door. Sosyal rent richting de bal. Sosyal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
de Matos met een sublieme pass. Januszewski rent richting de bal. Januszewski probeert naar een medespeler te passen. Sosyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Levvart - michu team 0:1

56e minuut.
Bagrowski geeft de bal voor. Inworp. Kober zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gettka is nu in balbezit. Gettka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Levvart - michu team 0:2

60e minuut.
Łapeta verovert de bal door een tackle van achteren. Łapeta speelt de bal door. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Berna de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kober bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kober. Kober krijgt een gele kaart. Łubkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Didyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bagrowski rent richting de bal. Bagrowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kober met de inworp. Sosyal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levvart 55%, michu team 45%.
Levvart - michu team 0:2