Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS WYSOKA Alibaba team
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Marchlewicz is nu in balbezit. Marchlewicz probeert naar een medespeler te passen. Maziarz is nu in balbezit. Maziarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS WYSOKA - Alibaba team 1:0

5e minuut.
Łączka verovert de bal door een tackle van achteren. Łączka passt de bal in één keer door. Oprych met een sublieme pass. Mach is nu in balbezit. Mach draait met de bal, schiet en ... Licheński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS WYSOKA - Alibaba team 1:1

19e minuut.
Klungelig pakt Cichowlas de bal. Chyłek rent richting de bal. Szeląg begaat een overtreding. Chyłek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chyłek kan niet meer verder spelen. Czarnotta komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Kłusek is nu in balbezit. Cichowlas verovert de bal door een tackle van achteren. Cichowlas met een sublieme pass. Małkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Małkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS WYSOKA - Alibaba team 2:1

40e minuut.
Oprych probeert naar een medespeler te passen. Kłusek rent richting de bal. Cichowlas is nu in balbezit. Kłusek onderschept slim de pass. Kłusek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mach kopt de bal weg. Łączka is nu in balbezit. Suchecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łączka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kłusek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS WYSOKA 47%, Alibaba team 53%.
KS WYSOKA - Alibaba team 2:1

52e minuut.
Stono passt de bal in één keer door. Kłusek is nu in balbezit. Kłusek probeert naar een medespeler te passen. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS WYSOKA - Alibaba team 2:2

56e minuut.
Koszaliński kopt de bal weg. Rażniewski is nu in balbezit. Czarnotta maakt een afschuwelijke overtreding. Czarnotta krijgt een gele kaart. Rażniewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rażniewski kan niet meer verder spelen. Mąka komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Małkowski speelt de bal door. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg met een sublieme pass. Mach is nu in balbezit. Mach haalt uit met een fantastische trap. Licheński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS WYSOKA 69%, Alibaba team 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS WYSOKA - Alibaba team 2:2